fbpx
 
Un avion American Airlines s-a întors din drum ca să dea jos un pasager pentru flatulență excesivă

Un avion American Airlines s-a întors din drum ca să dea jos un pasager pentru flatulență excesivă


Un avion American Airlines s-a întors din drum pentru a da jos un pasager din cauza flatulenței sale excesive, care i-a disperat pe cei din jurul său.

Incidentul a avut loc pe 14 ianuarie, pe un zbor al American Airlines pe ruta Phoenix-Austin, scrie Daily Mail. Avionul se pregătea să decoleze, dar la un moment dar s-a întors la poarta de plecare, iar echipajul de bord a însoțit afară un pasager care manifesta o flatulență excesivă. Zborul a întârzit circa 30 de minute din cauza pasagerului cu probleme intestinale.

Pentru unii martori, întâmplarea a fost „destul de amuzantă” și „oarecum distractivă”. Cel care a povestit asta pe Reddit a povestit că pasagerul cu pricina era vizibil nemulțumit de ceva și, probabil, mahmur.

După ce majoritatea oamenilor s-au așezat la locurile lor, bărbatul a putut fi auzit spunând cu voce tare: „Credeți că asta a fost nepoliticos? Ei bine, mirosiți-o pe asta!”, după care a tras un vânt, potrivit martorului.

Poate ar fi părut amuzant de auzit, dar nu era, totuși, pentru că venea de la un adult, într-un avion”, a mai povestit pasagerul pe Reddit. Acesta își amintește că lângă bărbatul cu flatulențe stăteau mai multe femei, care l-au ignorat în tot acest timp.

Nu a reacționat nimeni la asta, am schimbat doar zâmbete cu ceilalți pasageri și am dat din cap”, a mai spus martorul.

Pasagerul flatulent și-a continuat însă numărul. „Da, toată lumea să mâncăm în același timp cea mai mirositoare mâncare posibilă”. Asta în timp ce mai mulți pasageri chiar mâncau.

A fost momentul în care un pasager a reacționat și i-a spus bărbatului cu flatulențe: „Dacă nu vă place, puteți zbura în privat”. Iar un alt pasager a intervenit, spunând: „Cred că am fi cu toții de acord că ești cel mai nepoliticos aici”.

Oamenii din avion începuseră deja să vocifereze, moment în care un însoțitor de zbor a intervenit și i-a spus bărbatului: ”Ajunge!”.

La scurt timp, avionul care rula pe pistă pentru a decola s-a oprit, iar echipajul de zbor a anunțat: „Ne cerem scuze pentru întrerupere, dar ne întoarcem la poartă. Vom oferi mai multe informații când le vom avea”.

Când avionul a ajuns la poartă, o însoțitoare de zbor l-a informat pe pasagerul flatulent că nu mai poate continua acea cursă și trebuie să coboare.

El i-a răspuns pur și simplu „Nu înțeleg”, iar ea i-a spus că vor vorbi despre asta în timp ce coboară din avion”, a scris martorul. „S-a ridicat, și-a luat geanta și a ieșit liniștit din avion”, a completat pasagerul care a descris incidentul.

Cu toții am răsuflat ușurați când a fost îndepărtat, cred că majoritatea persoanelor au fost supărate cu privire la ceea ce ar putea spune sau face acel om în continuare”.

O a doua persoană care a susținut că se afla în același zbor a scris: „Eu pot să mărturisesc că a fost un zbor împuțit! Nu știam ce a început calvarul, dar erau multe mirosuri care se întreceau acolo”, a scris aceasta.

A fost surprinzător că a plecat liniștit, dar a fost un drum al rușinii. L-am auzit mormăind „pur și simplu nu înțeleg”.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31