fbpx
 
Criminal în serie, prins la Botoșani după ce a ucis două bătrâne

Criminal în serie, prins la Botoșani după ce a ucis două bătrâne


Un tânăr în vârstă de 24 de ani este principalul suspect al unei crimei de la Alba Iulia. Mădălin Mik Lupu a fost prins de poliţişti după ce a mai omorât o femeie în Botoşani. La Alba Iulia ar fi ucis o femeie de 80 de ani şi l-ar fi rănit grav de fiul acesteia de 53 de ani.

 

Anchetatorii din Alba verifică o informaţie potrivit căreia, ucigaşul femeii din Partoş ar fi Mădălin Miki Lupu, un recidivist care ar mai avea la activ încă o crimă comisă după doar două zile. Acesta a fost prins la Botoşani, după ce a ucis o altă femeie în vârstă, după care ar fi recunoscut ambele fapte.

 

După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu ar fi plecat la Botoşani unde a încercat să comită un furt la locuinţa Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din localitatea Coţuşca. Femeia nu era acasă dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital. Cea de-a doua victimă a fost ucisă chiar de ziua lui de naştere, în 17 iulie, scrie „Adevărul”.

 

Lupu are 7 clase este recidivist şi a fost condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieşit din penitenciar anul trecut, după cinci ani. Judecătorii Tribunalului Botoşani au admis, marţi, propunerea de arestare preventivă a lui Mădălin Miki Lupu în urma propunerii făcute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

În faţa instanţei tânărul a spus că a comis fapta pentru bani, el mergând în casa femeii, de 71 de ani, pentru a lua o sumă de bani, având în vedere că era ziua lui. S-a speriat când femeia s-a întors acasă şi a dat peste el şi a înjunghiat-o. Mădălin Miki Lupu a recunoscut că tot el a omorât-o şi pe bătrâna de 80 de ani din judeţul Alba, Cornelia Drâmbărean, pe care a desfigurat-o cu mai multe lovituri de bâtă.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31