fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 31 Martie 2017

Senatorul PSD de Bistriţa-Năsăud, Ioan Denes, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că persoanele de acelaşi sex nu au voie să se ţină de mâna pe stradă dacă nu scrie în vreo lege acest lucru, transmite Agerpres.

 

Denes consideră că iniţiativa privind parteneriatul civil vizează posibilitatea cuplurilor de acelaşi sex de a avea aceleaşi drepturi ca o familie tradiţională, în acest sens menţionând dreptul de a înfia un copil şi dreptul de a merge de mânî pe stradă.

 


Publicat in Parlament
Grav accident rutier, în comuna ieșeană Victoria. O maşină a intrat, în urmă cu aproximativ o oră, într-o cărunţă. În urma impactului au rezultat patru victime: un copil, două femei şi un bărbat.

 


Publicat in Social
Un grup de experţi internaţionali a analizat influenţa exerciţiului fizic supravegheat în timpul sarcinii. Studiul confirmă absenţa efectelor adverse cauzate de activitatea aerobică la gravide. Totuşi, avertizează asupra riscurilor când se practică atletismul de înaltă performanţă.

 

Ce efect au exerciţiile fizice în timpul sarcinii? Influenţează în vreun fel mamele sau fătul? În cazul sportivelor de înaltă performanţă efectele sunt aceleaşi sau nu? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care încearcă să răspundă Comitetul Olimpic Internaţional care a reunit un grup de 15 experţi internaţionali, inclusiv Ruben Barakat, profesor în cadrul grupului de cercetare ''Activitate fizică-sportivă în categorii specifice de populaţie'' (Actividad Física-Deportiva en Poblaciones Específicas - AFIPE) aparţinând Universităţii Politehnice din Madrid (UPM).

 


Publicat in Familie
Artistul Tudor Chirilă a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la cenzurarea unui eveniment care ar fi trebuit să se desfăşoare, joi, la Teatrul Excelsior, din Bucureşti.

 


Publicat in Media
Au fost închiriate încă 5 spații de depozitare cu temperatură controlată și 6 spații de birouri la parcul agroindustrial TransAgropolis!

 

Consiliul Judeţean Iaşi a organizat în data de 30 martie o licitaţie cu strigare pentru închirierea unor celule de depozitare cu temperatură controlată și a unor spații comerciale și de birouri în cadrul parcului agroindustrial TransAgropolis de la Leţcani.


Publicat in Administratie Locala
Ce farse de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, le vei face prietenilor și colegilor? Iată câteva idei care te-ar putea ajuta să îi dai gata! Atenție, farsele se fac până la ora prânzului.

 

De 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, obiceiul cere să le faci farse prietenilor, colegilor, membrilor familiei, iar ei nu trebuie să se supere. Desigur, farsele alese trebuie să fie amuzante și distractive pentru ambele părți. 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, este celebrată în multe țări de pe glob, nu numai la noi. Tradiția păcălelilor de 1 Aprilie, când oamenii își fac farse mai mult sau mai puțin stânjenitoare, datează din secolul XVI, Franța. Neoficial, această teorie se pare că a fost acceptată în unanimitate.

 


Publicat in Familie
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit 2.400 de ţigarete de diferite mărci, nedeclarate, în bagajele unui bărbat cu dublă cetăţenie, pasager într-un autocar ce efectua o cursă ocazională pe relaţia Republica Moldova - Italia.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea au depistat în trafic, un cetăţean român care conducea o autoutilitară radiată din circulaţie.

 


Publicat in Moldova
Caz tulburător în Marea Britanie. O mamă a povestit cum a aflat de pe Facebook că fiica ei a murit după un accident auto, relatează The Sun.

Publicat in Familie
Presa din Italia publică o poveste asemănătoare cu cea a românilor care plecau din restaurantele din Spania, în paşi de dans, fără să achite nota.

 

Trei români şi un italian au fost prinşi de autorităţile din Italia după ce ar fi furat mai multe obiecte de valoare în timp ce se infiltratu la nunţi în centrul Romei.

 


Publicat in Panorama
Pagina 1 din 4