fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 25 Martie 2024

Bătaie de joc la un proiect al Primăriei Iași care își propunea amenajarea de terminale de la care să poată fi închiriate biciclete

În februarie 2023, municipalitatea a reziliat contractual, dând vina pe firma angajată să construiască 62 de terminale cu 950 de biciclete

Exact după un an, Tribunalul București a anulat decizia de reziliere pe motiv că a fost făcută în mod nelegal

Revoltător: judecătorul a menționat în sentință că, la proces, Primăria Iași, „deşi legal citată, nu a depus întâmpinare şi nici nu s-a prezentat în faţa instanţei de judecată”!

REPORTER a dezvăluit, recent, că membrii echipei de implementare, funcționari din Primărie, au fost recompensați cu sporuri însemnând mii de lei lunar, pentru fiecare în parte. În total, 100.000 de euro!


Publicat in Anchete
O femeie ce spera să fie reîncarnată într-o zeiță și care voia să devină regină a ajuns să fugă de poliție în urma unei escrocherii cu criptomonede.

Publicat in Panorama
Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că lunea trecută i-a fost montat un stimulator cardiac, după ce anterior a suferit trei operații pe cord deschis.

Publicat in Panorama
Un accident cu trei maşini şi un pieton s-a produs, luni, în faţa sediului Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) din Bucureşti. Pietonul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Floreasca.

Publicat in Social
Două persoane au murit într-un accident petrecut, luni după-amiază, între localităţile ieşene Paşcani şi Moţca, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Publicat in Social
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Neamţ au reţinut 16 persoane sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri, informează un comunicat de presă remis luni de DIICOT.

Publicat in Justitie
Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, a fost invitat, astăzi, să le vorbească elevilor de-a XII-a de la Liceul de Informatică în cadrul proiectului educațional „de orientare în carieră și dezvoltare personală”. Câtă inadecvare! Un dublu inculpat penal, judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, instigare la delapidare și abuz în serviciu, a vorbit despre „modele de bune practici din administrație”. Tocmai Alexe care e acuzat că, pe când era ministrul Mediului, a luat șpagă 22 de tone de tablă și că, în alt caz, ca președinte al CJ Iași a trucat angajarea unui director la Școală de Arte. Ce „modele de bune practici” sunt aceste două fapte ale lui Alexe? Oare părinții acestor tineri știu de întâlnirea cu penalul?

Publicat in Politica Locala
Mama elevului de la Colegiul „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş, care şi-a lovit diriginta în data de 11 martie, în incinta şcolii, a contestat decizia de exmatriculare a fiului său, luată de Consiliul de Administraţie al instituţiei de învăţământ în data de 23 martie 2024.

Publicat in Educatie
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei, care a fost reţinută, marţea trecută, într-un dosar de corupţie instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), va rămâne în arest la domiciliu, potrivit unei decizii luate, luni, de Curtea de Apel Suceava.

Publicat in Justitie
Patronul complexului turistic Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arestul la domiciliu şi va fi cercetat sub control judiciar, a decis, luni, Judecătoria Ploieşti.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3