fbpx
 
Oleg Stegachev Oleg Stegachev

Ucraina îi va asasina pe comandanții ruși la ei acasă: „Știm cum vă cheamă și unde stați”


Serviciul de informații al armatei ucrainene le-a transmis comandanților din armata Rusiei că-i va ucide chiar în casele lor. „Știm cum vă cheamă și unde stați”, a spus GUR, care a omorât zeci de ruși implicați în războiul declanșat de Putin în Ucraina.

Direcția de informații a Ministerului Apărării din Ucraina (GUR) a lăsat din nou de înțeles că este implicată în împușcarea unui comandant rus, în orașul său natal din Rusia, transmițând tuturor oficialilor militari din Rusia că-i va ucide chiar în casele lor, scrie The Kyiv Independent.

Oleg Stegachev, comandantul echipajului unui bombardier strategic rusesc Tu-95, a fost împușcat în orașul rusesc Engels, a informat GUR pe 3 februarie.

Rusia a folosit în mod regulat baza aeriană Engels, care se află la aproximativ 730 de kilometri sud-est de Moscova și la sute de kilometri de Ucraina, pentru a ataca Ucraina cu avioane care transportă rachete de croazieră.

Stegachev, născut în 1983, a servit la baza aeriană Engels și a fost direct implicat în atacuri asupra obiectivelor civile ucrainene, a declarat GUR pe Telegram. Agenția de informații militare urmează să clarifice dacă Stegachev a supraviețuit atacului.

Ca și până acum, GUR nu și-a revendicat responsabilitatea pentru tentativa de asasinat, dar a sugerat că a fost implicată.

Vă reamintim că pedeapsa îi așteaptă pe toți criminalii ruși de război – vă știm numele, adresele, numerele de mașini, rutele și obiceiurile”, a transmis agenția.

În decembrie, Illia Kyva, un fost deputat pro-rus în parlamentul ucrainean, a fost găsit mort în regiunea Moscova. Potrivit sursei Kyiv Independent, el a fost asasinat de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

Kyva a susținut în mod deschis invazia rusă a Ucrainei, răspândind propaganda rusă prin canalul său Telegram.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31