fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 27 August 2017

Imagini de coșmar după ce șapte porci mistreți au fost omorâți într-un accident în județul Sibiu. Un șofer a lovit în plin cu mașina o turmă de mistreți care i-au tăiat calea. În urma impactului, nicio persoană aflată în autoturism nu a fost rănită.

 

Șoferul unei mașini se îndrepta spre Cisnădie, pe un drum neiluminat. La un moment dat, o turmă de mistreți i-a tăiat calea, spre disperarea bărbatului care nu a putut frâna ca să evite impactul. Șapte mistreți au fost omorâți în urma ciocnirii puternice, notează Mediafax.ro.

 


Publicat in Social
Președintele Donald Trump a nominalizat un avocat român la conducerea Oficiului pentru Brevete şi Mărci din SUA, potrivit unui anunţ al Casei Albe.

 


Publicat in Panorama
Mai multe manifestaţii sunt anunţate duminică seară în oraşe din ţară şi străinătate, iniţiatorii precizând că protestele vizează ultimele decizii ale Executivului, privind „politizarea Justiţiei”, „Pilonul II de pensii” şi „supraacciza la carburanţi”.

 

Pe reţelele de socializare au fost create mai multe evenimente în mai multe oraşe din ţară. La Bucureşti, sunt cel puţin două evenimente.

 


Publicat in Guvern
Mai mulţi turişti români, între care şi copii mici, care urmau să se întoarcă din Lisabona în Bucureşti, sunt ţinuţi într-un hotel din capitala Portugaliei, de mai bine de 12 ore, după ce zborul către România a fost anulat, fără ca ei să primească vreo explicaţie, potrivit unora dintre călători.

 


Publicat in Social
Incident uimitor în centrul oraşului Cluj-Napoca. Poliţiştii clujeni au identificat şi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca şi o femeie de 23 de ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, scrie Monitorul de Cluj.

 


Publicat in Social
Un tânăr de 19 ani a murit la Cheile Bedinei, după ce s-a lovit puternic la cap. Băiatul era din Lugoj și se afla în vacanță.  Salvamontiştii s-au deplasat la locul accidentului, însă nu au mai putut face nimic pentru el.

 


Publicat in Social
Un clan de hoţi de buzunare format din romi români care vizau turişti a fost trimis în faţa justiţiei franceze pentru un prejudiciu total de un milion de euro.

 

Şapte femei şi cinci bărbaţi, cei mai mulţi dintre ei romi din România care îşi trimiteau copiii să fure din buzunarele turiştilor în zona Disneyland Paris, sunt judecaţi începând de marţi din cauza unei presupuse implicări într-o reţea infracţională, pe bază de clan şi familie, relatează AFP.

 


Publicat in Panorama
Scenă înfiorătoare în județul Tulcea, unde o femeie a fost lovită de tren în Babadag. A ajuns în stare gravă la spital, unde medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior. Potrivit martorilor, nu este prima oară când femeia a încercat să traverseze calea ferată pe sub vagoanele trenului marfar.

 


Publicat in Social
Camera de Comerţ a dat publicităţii „Breviarul Economic al Judeţului Iaşi”, o amplă radiografie a firmelor locale, realizată în principal pe baza datelor financiare anuale raportate de societăţile comerciale ieşene.

 

Structurat într-o manieră clară, pe domenii de activitate şi bogat în grafice sugestive, Breviarul oferă atât o imagine la zi a economiei locale, cât  şi tendinţa de dezvoltare pe parcursul mai multor ani, autorii oferind şi o privire retrospectivă începând cu anul 2008, anul premergător crizei economice.

 


Publicat in Companii
Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, din cadrul I.G.P.R., au localizat un bărbat, urmărit la nivel internaţional. Acesta a fost extrădat din S.U.A.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3