fbpx
 
Twitter / Sky News Twitter / Sky News

Masacru la o școală din Belgrad. Nouă copii, un gardian și un profesor au fost împușcați mortal de un băiat de 14 ani


Un băiat de 14 ani a tras focuri de armă într-o școală din Belgrad, Serbia, miercuri dimineață. Mai mulți copii și un gardian au fost uciși.

Conform poliţiei, un elev de clasa a şaptea a fost reţinut.

Presa sârbă scrie că băiatul care a comis atacul a fost calm, nu a arătat emoții și nu s-a opus arestului. El ar fi fost drogat. Tânărul era elev în clasa a șaptea.
Poliţişti cu căşti şi veste antiglonţ au înconjurat zona din jurul şcolii generale Vladislav Ribnikar din cartierul central Vracr, unde a avut loc incidentul.

„Am văzut copii ieşind alergând din şcoală, ţipând. Au venit părinţi, erau panicaţi. Pe urmă am auzit trei împuşcături”, a spus pentru televiziunea de stat RTS o elevă a unui liceu alăturat.

„Am auzit 20 de împușcături de la intrarea principală a școlii și nu înțelegeam. Profesorul ne-a spus să stăm acolo, apoi profesorul de istorie a venit și a spus că este un atac armat. Am ieșit din clase, era o panică generală. Nu știam ce se întâmplă. Poliția a venit rapid”, a povestit un băiat de 10 ani.

„A intrat în școală și a început să tragă. Noi eram sus și ne-am gândit că cineva dă cu petarde. Apoi, brusc, profesoara noastră a venit în fugă la noi și a început să țipe să părăsim școala repede. În timp ce alergam, am văzut un băiat stând pe podea, înconjurat de prietenii lui care plângeau. Am văzut că hainele lui erau străpunse”, a povestit unul dintre elevii din școală, conform informer.rs.
Răniţii sunt trataţi şi a fost deschisă o anchetă cu privire la cauzele incidentului, a transmis poliţia într-un comunicat, fără alte detalii.

Potrivit kurir.rs, băiatul de 14 ani ar fi folosit arma tatălui său.

 

Sursa: Știrile PRO TV, Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31