fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 21 Octombrie 2017

Donald Trump a anunţat sâmbătă 21 octombrie a.c. că va desecretiza dosarele referitoare la asasinarea lui John F. Kennedy, preşedintele democrat asasinat cu focuri de armă într-o vizită politică în Dallas (Texas), pe 22 noiembrie 1963.

 

„Sub rezerva primirii de informaţii suplimentare, voi permite, în calitate de preşedinte, să se deschidă arhivele JFK blocate şi clasificate de-a lungul unui timp îndelungat”, a scris sâmbătă preşedintele Trump într-un mesaj, fără a specifica alte amănunte.

 


Publicat in Panorama
Agenția de specialitate din Minsterul Turismului a retras licența Omnia Turism și a anunțat că va verifica, împreună cu ANAF, toate contractele acestui turoperator.
 

„Ministerul Turismului, prin Direcţia de Control, a intensificat procesul de monitorizare a pieţei de turism şi va efectua verificările necesare pentru a identifica toate agenţiile de turism şi toate tipurile de contracte aflate în derulare cu compania Omnia Turism, tocmai pentru a avea o imagine detaliată asupra acestui caz atipic”, arată ministerul, într-un comunicat citat de news.ro.

 


Publicat in Turism
Liderul PNL Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberali să înceapă o campanie de recâştigare a pensionarilor şi a bugetarilor, informează news.ro.

 


Publicat in Politica Locala
O tânără diagnosticată cu scleroză multiplă a rămas fără pensia de handicap, pentru o perioadă de trei ani, din cauză că a publicat un volum de poezii.

 


Publicat in Sanatate
Un român se numără printre cele șase persoane rănite, sâmbătă dimineaţă, la Munchen, de un bărbat înarmat cu un cuţit.

 


Publicat in Eveniment
Premierul Mariano Rajoy a anunțat măsurile pe care le are în vedere pentru a redobândi controlul asupra Cataloniei, după ce aceasta a organizat ilegal referendumul de independență: liderii regiunii vor fi îndepărtați din funcții și vor fi organizate noi alegeri pentru parlamentul regional.

 


Publicat in Panorama
Forumul Administraţiei Publice Locale, un eveniment iniţiat de Partidul Naţional Liberal, filiala Iaşi, cu susţinerea Partidului Popular European (PPE), a apărut din  dorinţa de a păstra un nivel ridicat de profesionalism în rândul reprezentanţilor PNL din administraţia publică, de a fi permanent conectaţi la agenda cetăţeanului şi astfel în programele publice promovate de către PNL să se regăsească priorităţile de dezvoltare locale şi regionale!

Publicat in Politica Locala
Poliţiştii din Iași au fost astăzi în alertă maximă după ce un tânăr extrem de periculos a evadat din spitalul de psihiatrie de la Grajduri. În urmă cu 6 ani, acesta și-a omorât mama și bunica în vila familiei din Bucium, fiind declarat fără discernământ în momentul comiterii faptelor.

 

Zeci de polițiști și un câine de urmărire au căutat astăzi, un tânăr care a plecat din spitalul de psihiatrie de la Grajduri, unde era internat.

 


Publicat in Social
O nouă tragedie de proporţii în familia preotului ucis într-un accident cumplit petrecut în judeţul Suceava. A doua fetiţă a preotului a murit la spital. În total, şase oameni au murit în tragedie. Medicii fac acum eforturi să o țină în viață pe mama copilei a cărei stare este foarte gravă.

 

Vestea a căzut ca un trăznet peste familia preotului. Anastasia, fetiţa de numai 10 ani a încetat din viaţă, asta deşi, atât ea cât şi mama ei au supravieţuit accidentului. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca să salveze viaţa micuţei. Până şi ei îşi stăpânesc, însă, cu greu, lacrimile în faţa unei asemenea tragedii.

 


Publicat in Moldova
Actriţa Olga Tudorache va fi înmormântată sâmbătă, la ora 11:30, la Cimitirul Bellu din Capitală, anunţa Agerpres. Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost depus vineri, între orele 10,00-14,30, în foaierul Sălii Mări a Teatrului Naţional "I.L.Caragiale" unde actori, foşti studenţi şi oameni simpli au fost şi i-au adus un ultim omagiu. Începând cu ora 15:00 a fost depus la Biserică Kretulescu.

 

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu la Teatrul Naţional din Capitala s-au aflat Mitică Popescu, Sanda Manu, Ion Caramitru, Ilinca Tomoroveanu, Carmen Tănase, Richard Bovnoczki, Emilia Dobrin, Constantin Dinulescu, Monica Davidescu, Nicolae Mandea - rectorul UNATC, dramaturgul Radu F. Alexandru.

 


Publicat in Vedete
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31