fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 22 Aprilie 2024

Intervenția în forță pentru dragarea râului a oripilat Garda de Mediu, care l-a amendat pe șeful SGA Iași, din cadrul Apelor Române, cu 3.000 de lei

Ordinul a venit pe linie politică, exact ca în partidul-stat care a mai condus 50 de ani România și care revine în forță

Surse autorizate din Apele Române: primarul a vrut curățarea algelor din Bahlui, cerând acest lucru șefului ABA Prut, Șerban Chihaia, numit de PNL în locul „animalului politic” Petru Avram

Amenda până la urmă a luat-o subalternul său, Mihai Minghel, care e de la PSD dar răspundea direct de albia râului

Ordinul s-a dat ierarhic, pe linie de partid, deși specialiștii s-au opus

Intervenția a avut loc între 10-15 aprilie, între Podu Roș și Podul de Piatră, imediat după ce în același loc fuseseră filmat un banc de pești mare, care urcaseră pe râu pentru a se înmulți

Suntem în plină perioadă de prohibiție, iar pescuitul și orice lucrări în albiile râurilor sunt interzise

Mihai Chirica a ignorat situația, provocând reacția nervoasă a conducerii centrale a Apelor Române, care au trimis un inspector la Iași

Specialiștii exclamă: „Peștii se întorc în Bahlui după foarte mulți ani, iar politicienii bagă tractorul exact când se depun icrele!”


Publicat in Anchete
Israelul a atacat Iranul cu o armă atât de performantă, încât iranienii nici nu au văzut-o, Teheranul repetând că tot ce a depistat au fost câteva drone și nicio rachetă. În realitate, o rachetă lansată de Israel a distrus baza militară de la Isfahan.

Publicat in Panorama
Lungmetrajul "Trei kilometri până la capătul lumii", regizat de Emanuel Pârvu, a fost adăugat în competiţia Festivalului de Film de la Cannes 2024, unde documentarul "Nasty", regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu şi Tudor D. Popescu, va fi prezentat în cadrul secţiunii Proiecţii Speciale, transmite luni AFP.

Publicat in Social
Un incident șocant, care ridică multe semne de întrebare, a avut loc luni după-amiază într-un liceu de arte din Cluj-Napoca.

Publicat in Educatie
Klaus Iohannis ar putea fi luat in calcul pentru o noua funcție internațională de nivel înalt, cea de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen.

Publicat in Presedintie
Microsoft a publicat un videoclip generat cu ajutorul inteligenței artificiale în care Mona Lisa interpretează o piesa rap.

Publicat in Panorama
Jurnalista Emilia Şercan a anunţat luni că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a admis în parte o plângere şi a dispus ca Parchetul General să redeschisă dosarul în care l-a acuzat pe fostul ministru de Interne Lucian Bode de favorizarea infractorului, abuz în serviciu şi omisiunea sesizării în dosarul de kompromat.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Huși au depistat doi bărbați cu cetăţenie Republica Moldova care au traversat râul Prut înot, cu intenţia de a ajunge în Italia.

Publicat in Moldova
Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani, minora decedând din cauza loviturilor, dar şi unchiul şi mătuşa victimei au fost trimişi în judecată de anchetatori, dosarul care are ca obiect „omorul calificat" aflându-se pe rolul Tribunalului Galaţi.

Publicat in Justitie
Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, luni, după ce peretele de lut al casei a căzut peste el şi l-a strivit, au informat reprezentaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3