fbpx
 
Incredibil! Senatorul USR Mihai Goțiu, bătut în pauza unei emisiuni TV de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta

Incredibil! Senatorul USR Mihai Goțiu, bătut în pauza unei emisiuni TV de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta


Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul unei emisiuni, la B1TV. După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

 

Moderatoarea emisiunii a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

 

„Din păcate, pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul", a anunțat moderatoarea.

 

 

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

 

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu.

 

Iată, mai jos, schimbul de replici dintre Goțiu și Palada care au dus la reacția violentă din pauza publicitară a fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

 

 

 

Reacția USR

„Colegul nostru Mihai Goțiu a fost agresat în această seară în platoul unei emisiuni la B1 Tv de Mirel Palada, fostul consilier al lui Victor Ponta. USR respinge categoric violența.

 

Până acum, consilierii și parlamentarii USR au fost de mai multe ori amenințați sau agresați fizic și verbal pentru că s-au împotrivit abuzurilor și au refuzat să tacă. Această practică a pumnului în gură, la propriu, este inacceptabilă într-o țară democratică.

 

Parlamentarii USR vor continua să lupte pentru libertatea de exprimare și drepturilor tuturor cetățenilor împotriva corupților din PSD și pentru a-i reprezenta pe românii care i-au votat pentru Parlament și consiliile din București.”

 

(Sursa: b1.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31