fbpx
 
Bihon Bihon

O femeie din Bihor și-a strangulat fratele cu o funie pe care o avea în poșetă, apoi i-a abandonat trupul pe câmp


Un bărbat a fost ucis de propria sa soră, iar cadavrul său a fost descoperit, joi, la marginea unei piste de biciclete dintre Oradea și Sântandrei.

Tragedia cutremurătoare a ieșit la iveală în urma investigației desfășurate de Parchetul Bihor.

Procurorul care a condus ancheta a dezvăluit că femeia a strangulat victima timp de aproximativ 20 de minute, folosind o funie pe care o avea în poșetă, conform Bihon.

Conform informațiilor obținute de anchetatori, în seara precedentă descoperirii macabre, bărbatul în vârstă de 42 de ani și sora sa, în vârstă de 48 de ani, au avut o confruntare în timp ce se plimbau pe Strada Arinului din Sântandrei, în apropierea unei piste de biciclete.

Inițial s-au îmbrâncit, iar după câteva minute inculpata a scos o frânghie pe care o avea în poșetă, cu care l-a strangulat pe fratele său timp de 20 de minute. Apoi a abandonat cadavrul după ce s-a asigurat că acesta nu are puls”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Cristian Ardelean.

În ziua următoare, femeia și-a continuat rutina și s-a dus la serviciu, unde lucra ca îngrijitoare la un cămin pentru persoane în vârstă. Cadavrul bărbatului a fost descoperit, joi, de către un martor pe un câmp lângă pista de biciclete.

Se pare că cearta dintre cei doi a fost alimentată de faptul că bărbatul era dependent de alcool, nu avea un loc de muncă și era întreținut financiar de sora sa, autoarea crimei, singura care aducea venituri în locuința din Sântandrei, unde locuiau împreună cu alte două surori.

Femeia este acum acuzată de omor și a fost reținută pentru a fi prezentată în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Bihor, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru această crimă, femeia riscă să fie condamnată la o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: