fbpx
 
Știrile PRO TV Știrile PRO TV

S-a aflat, oficial, cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe marginea A1. Există un cerc de suspecți


Rezultatele testelor ADN au scos la iveală faptul că femeia tranșată, găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1, este cea care a fost dată dispărută în urmă cu o lună din București.

Anchetatorii au și un cerc de suspecți și, în acest moment, se fac cercetări la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Târgoviște.

Potrivit unor surse din anchetă este vorba despre o femeie în vârstă de 38 de ani. Camerele de supraveghere din zonă au fost verificate.

După ce imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe Autostrada București Pitești au fost atent studiate, anchetatorii s-au oprit asupra a două mașini a căror prezență în zona în care au fost găsite părți din cadavru, a atras atenția acestora.

Principala ipoteză rămâne aceea că tânăra a fost ucisă în altă parte, apoi trupul ei a fost tranşat şi aruncat pe câmp, lângă autostrada A1, în zona localităţii Olteni, din județul Dâmbovița.

Sursele citate arată că femeia ucisă este aceeaşi tânără care a dispărut de acasă pe 6 martie 2024, în Bucureşti. Atunci, sora femeii a povestit că a primit un apel de la aceasta în care a anunţat-o că va întârzia, însă nu s-a mai întors acasă. După 24 de ore, sora tinerei a mers la Poliţie şi a anunţat dispariţia.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, acolo unde au loc audieri şi astăzi.

Sora femeii ucise a fost audiată de procurori şi poliţişti şi a povestit când a văzut-o pentru ultima dată, dar şi detalii din viaţa acesteia.

„Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii. Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informaţiie, nu am niciun incidiciu, nu mi s-a arătat nimic de la fata respectivă. Nimic altceva. Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariţiei am anunţat", a declarat sora victimei.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: