fbpx
 
Golani în libertate! Un consilier local din Iași și cei doi copii ai săi, bătuți cu sălbăticie la ieșirea dintr-un club

Golani în libertate! Un consilier local din Iași și cei doi copii ai săi, bătuți cu sălbăticie la ieșirea dintr-un club


Este anchetă la Iași, acolo unde un consilier local din județ, în vârstă de 47 de ani, și copiii lui, o fată de 23 de ani și un băiat cu doi ani mai mic, au fost bătuți la ieșirea dintr-un club.

Scena violentă a fost filmată de un martor cu un telefon mobil.

Bătaia a avut loc într-o zonă centrală din oraș, la ieșirea dintr-un club. Familia agresată petrecea aici onomastica de Florii: erau sărbătoriți atât tatăl, consilier local în comuna Rediu, cât și fiica, pe nume Florentina. La ieșirea de la petrecere, în jur de ora 04.00, tatăl și copiii săi au fost bătuți cu sălbăticie, fără motiv.

Oamenii spun că totul a fost o neînțelegere – grupul de atacatori, format din 4 bărbați și două femei, ar fi înțeles că familia respectivă râde de ei, pentru că erau gălăgioși. În filmarea făcută de martori, se vede cum la ieșirea din club, mai mulți indivizi îl lovesc brutal pe consilierul local cu picioarele. Agresorii continuă, chiar și când omul este căzut la pământ și pare inconștient.

Corneliu Ețcu, victimă: „Nu-i cunoșteam deloc, s-au luat de copii și au început să îmi lovească copiii. M-am băgat să-i apăr și au tăbărât toți pe mine, m-au pus jos și au început să mă lovească cu sălbăticie efectiv. Nu s-a băgat nimeni, nici bodyguardul de la club, se uita pe scări și a plecat înapoi în club.”

Florentina Ețcu, victimă: „Eram într-o stare mai hazlie, iar în acel moment, bărbații s-au simțit foarte ofensați că noi am început să râdem și au venit peste noi. Au început să ridice tonul și apoi au dat în fratele meu. Tatăl meu a încercat să aplaneze situația, dar ei au început să dea peste tot. Una mă ținea de o mână, alta de o mână și mă obligau să mă uit la tatăl meu cum este lovit în cap și îmi spuneau ‘Uită-te, uită-te!’.”

Ștefan Ețcu: „Ei credeau că râdem de fetele lor, de nevestele lor, dar noi nu râdeam. Au început să țipe, să ne împingă, apoi au dat în mine și cu picioarele, și cu pumnii, m-au tăvălit pe jos. Tatăl meu a încercat să facă ceva, dar nu a putut, erau mai mulți.”

Victimele au fost la IML, pentru certificate care să ateste loviturile, iar agresorii au fost între timp identificați de polițiști și audiați.

Sunt cercetați în două dosare penale, pentru lovire și tulburarea ordinii publice. Și bodyguarzii din club au fost audiați pentru că nu ar fi intervenit să aplaneze conflictul.

„La data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani și o tânără de 23 de ani au fost agresați fizic de persoane necunoscute, pe raza mun. Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a trasmis IPJ Iași.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: