fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 29 Iulie 2017

Imaginile incredibile nu au fost filmate în zonele de conflict ale lumii, ci chiar la Bruxelles, în capitala Uniunii Europene.

 


Publicat in Media
Numărul victimelor incendiului din club Colectiv a ajuns la 65. Sâmbătă, la aproape 2 ani de la tragedia care a curmat în total 64 de vieţi, s-a mai frânt un drum. Răzvan a scăpat cu viaţă din clubul morţii, însă şi-a pierdut acolo iubita, pe Valentina Florea, o gălăţeancă de 27 de ani. Acum, la un an şi 9 luni de la momentul care i-a schimbat radical viaţa, a plecat şi el alături de „Tina", aşa cum era alintată iubita lui. Dumnezeu să-l odihnească!

 

Vestea morţii lui Răzvan a apărut pe Facebook, însă nu au fost furnizate detalii despre condiţiile în care s-a produs decesul, scrie România TV. Unele informații arată că tânărul s-ar fi sinucis la un an și nouă luni de la moartea tragică a iubitei sale în Colectiv.

 


Publicat in Social
Rusia va pregăti sancţiuni împotriva celor care au împiedicat vizita vicepremierului rus în Republica Moldova, a declarat Dmitri Rogozin într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24, citat de UNIMEDIA.

 

„Răspunsul va fi, desigur. Trebuie să se determine cu exactitate cine a fost în spatele acestor decizii la Chişinău, Bucureşti, Budapesta, Bruxelles. Vom stabili persoanele care au luat aceste decizii. Sancţiunile noastre vor fi speciale”, a declarat Rogozin.

 


Publicat in Panorama
Iulius Mall Iași  găzduiește în perioada 30 iulie – 21 august 2017 expoziția de artă vizuală „Șotron” semnată de artista Mina Carp Fechete.

 

Expoziția etalează o selecție a celor mai reprezentative creații plastice ale artistei, inițiindu-ne, la nivel discurs,  în fascinanta lume a artei sale.

 


Publicat in Arta
Fără oameni care să lucreze în echipă, treaba nu merge niciodată atât de bine cât ar trebui!

 

Pentru că o stare de normalitate și de bine în companie înseamnă și să știi ce cred angajații despre firma la care muncesc zi de zi, am organizat un concurs intern de sloganuri.

 


Publicat in Timp Liber
Patru persoane violente au fost reţinute la Iaşi, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce au fost implicate în episoade de violenţă. Trei dintre cei reţinuţi sunt acuzaţi şi de ultraj, după ce au ameninţat şeful de post al unei comune că îi vor tăia gâtul. Pe lista agresorilor se numără şi o femeie.

 


Publicat in Justitie
Un cutremur cu magnitudine 3,3 s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Fizică a Pământului.

 


Publicat in Social
Charlie Gard, băiețelul britanic care suferea de o boală incurabilă și căreia instanța nu i-a permis accesul la un tratament experimental, a fost deconectat de la aparate. Părinții săi anunțaseră la începutul săptămânii că „timpul s-a scurs pentru Charlie” și că renunță la lupta în instanță.

 

Într-o declarație publicată aseară, mama băiatului, Connie Yates, arăta: „Băiețelul nostru frumos s-a dus, suntem foarte mândri de tine, Charlie”, potrivit BBC.

 


Publicat in Panorama
Senatorii americani au adoptat joi, cu 98%, un nou set de sancțiuni împotriva Rusiei, informează Reuters. Pe lista neagră ar figura inclusiv compania austriacă OMV, firma mamă a PETROM România, potrivit informațiilor publicate de cotidianul austriac Die Presse.

 


Publicat in Companii
„Ministerul rus de Externe a adresat protestul însărcinatului cu afaceri al României în Rusia, Viorel Cojocaru, ca urmare a interdicţiei impuse de autorităţile române cu privre la traversarea spaţiului său aerian de către un avion de pasageri al companiei aeriene Globus, care asigura un zbor regulat de la Moscova la Chişinău”, a anunţat ministerul.

 


Publicat in Guvern
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31