fbpx
 
Pașnicu, spaima șoferilor din Nicolina

Pașnicu, spaima șoferilor din Nicolina


Claudiu Pașnicu, autorul teribilului accident de acum două săptămâni soldat cu moartea soților Buzea, era cunoscut locuitorilor din zona Nicolina-CUG. De mai multe ori a fost văzut conducând haotic și cu viteză mult peste limitele legale.

 

Claudiu Pașnicu, spun locuitorii din zonă, făcea adevărate raliuri pe Șoseaua Nicolina. Nu e prima oară când a fost văzut făcând slalom printre mașinile din trafic, îi claxona pe ceilalți șoferi sau îi flash-uia pe cei din fața sa să se dea la o parte .

 

Conducea extrem de agresiv, iar un martor găsit de REPORTER DE IAȘI spune că, cu doar câteva săptămâni înainte de a se produce tragicul accident, a fost cât pe ce să sune la 112 pentru a-i da numărul de înmatriculare în consemn.

 

„Pe Pasajul Nicolina claxona ca un nebun și te obliga să te dai la o parte. Am vrut să sun la 112, dar până să pun mâna pe telefon el dispăruse și am zis că n-o să-l caute nimeni", ne-a spus ieșeanul.

 

În aceste zile, Claudiu Pașnicu se află încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava, urmând a fi supus unei expertize psihiatrice amănunţite la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”. Medicii urmează să stabilească dacă starea sa agitată de după accident, specifică persoanelor cu probleme psihice, s-a declanşat imediat după accident sau dacă acesta avea afecţiuni de acest gen încă dinainte de a produce accidentul. În funcţie de rezultate, se va stabili dacă Pașnicu a avut discernământ sau nu în momentul producerii accidentului. În cazul în care rezultatul va fi negativ, adică autorul accidentului nu este responsabil pentru faptele sale, procurorii nu-l vor putea trimite în judecată pe inculpat.

 

Claudiu Paşnicu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, în urmă cu două săptămâni, a provocat în zona Podu Roș din Iași, un groaznic accident de circulație care a dus la moartea a doi oameni, soț și soție, funcționari în administrația publică locală. Tânărul se afla la volanul unui Audi și circula cu viteză. A forțat pe culoarea roșie a semaforului la coborârea de pe pasarela Nicolina, izbind în plin Loganul în care se aflau soții Buzea. După producerea accidentului, Pașnicu a fugit de la locul accidentului, prezentându-se o oră mai târziu, la Serviciul Rutier însoțit de avocat. A doua zi, el a fost arestat preventiv.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31