fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Martie 2024

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Galați a fost arestat pentru viol. Este acuzat că a obligat o adolescentă de 15 ani să întrețină relații sexuale cu el.

Publicat in Moldova
Un videoclip cu un copil care vapează într-o mașină a apărut în mediul online și a stârnit un val de reacții.

Publicat in Panorama
Un cetăţean francez de 55 de ani a fost găsit decedat, vineri, pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Publicat in Social
DNA a ridicat mai multe documente de la Primăria Capitalei în cadrul unui dosar penal "in rem" deschis ca urmare a unor sesizări în legătură cu amenda de 35 milioane euro dată de Poliţia Locală proprietarului terenului retrocedat din Parcul IOR.

Publicat in Justitie
O pondere de 60,13% dintre elevii din clasele terminale de liceu care au participat la simularea examenului de Bacalaureat au luat note egale sau mai mari de 5 la Limba şi literatura română, 64,12% la proba obligatorie a profilului şi 64,75% la proba la alegere a profilului, a informat vineri Ministerul Educaţiei, printr-un comunicat de presă.

Publicat in Educatie
Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean, zis „Bocciu", a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, alături de alţi doi ultraşi, într-un dosar privind folosirea ilegală de materiale pirotehnice pe stadioane în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Publicat in Justitie
Palas Campus, proiectul de pe strada Sf. Andrei, continuă să îşi diversifice paleta de servicii utile zilnic. Animax a inaugurat vineri, 15 martie 2023, un nou pet shop, iar weekend-ul acesta clienții beneficiază de o reducere de până la 20% la toate produsele. Noua locație va dispune și de punct farmaceutic veterinar, unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru sănătatea animăluțului tău.

Publicat in Timp Liber
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc este înmărmurit de nivelul de populism la care a ajuns primarul Chirica:

Publicat in Politica Locala
Investițiile destinate Iașului au fost confiscate politic într-un mod josnic! Construcția unui sediu pentru Opera Națională Română Iași a devenit subiect de propagandă electorală pentru reprezentanții coaliției toxice de guvernământ.

Publicat in Politica Locala
Un bărbat de 40 de ani a încercat să împuşte un şacal, dar a rănit un câine aflat în apropierea sa, pe Clisura Dunării, în judeţul Mehedinţi. El deţinea legal arma, dar nu avea autorizaţie de vânătoare, astfel că a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3