fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 07 Martie 2024

Secretara Consiliului Local l-a dat în judecată, din nou, pe primarul Chirica. Îi cere daune de 1 leu pentru campania de denigrare împotriva ei

Publicat in Anchete
Un profesor şi o profesoară de la o şcoală din comuna Păuleşti, judeţul Prahova, s-au luat la bătaie, femeia fiind cea care a reclamat la Poliţie faptul că a fost lovită cu palma peste faţă de către colegul său de serviciu. Incidentul a avut loc în incinta unităţii de învăţământ. Poliţiştii i-au amendat pe amândoi.

Publicat in Educatie
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a conformat, joi seara, într-o postare pe Instagram, că îşi va face revenirea oficială în circuitul profesionist la turneul WTA 1.000 de la Miami.

Publicat in Alte Sporturi
Un canibal satanist din Rusia a mâncat inima unui pensionar, în speranța că așa va putea să se tămăduiască de o boală cardiacă. Erkinzhon Abdurakhmanov a recunoscut crima, spunând că a făcut un pact cu Diavolul.

Publicat in Panorama
Ioana Timofte, nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte, cercetată într-un dosar de delapidare și spălare de bani, a rămas fără penthouse-ul din nordul Capitalei.  

Publicat in Justitie
Un poliţist beat a provocat un accident, joi dimineaţă, pe o stradă din Turnu Măgurele.  

Publicat in Social
Restaurantul „Templul Soarelui” din Bucureşti a fost închis temporar de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), care au descoperit mai multe nereguli, printre care faptul că unitatea funcţiona fără autorizaţii, erau folosite produse alimentare nesigure, iar în incintă au fost găsiţi gândaci, vii şi morţi.

Publicat in Social
Deficitul bugetar al Guvernului este foarte mare pentru primele două luni ale anului, de 1,67% din PIB, găurile fiind provocate mai ales de cheltuielile pentru înarmare.

Publicat in Fiscalitate
Oligarhul Ilan Șor și oamenii săi de încredere au încercat să trimită în România sute de persoane, care aveau misiunea de a protesta miercuri, 6 martie, alături de AUR, în timpul Congresului PPE.

Publicat in Parlament
Opt persoane din judeţul Covasna, printre care şi patru militari activi din cadrul MAI şi MApN, sunt cercetate pentru braconaj cinegetic, informează joi Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3