fbpx
 
Geelong Advertiser Geelong Advertiser

O femeie din Australia a dormit cinci ani lângă cadavrul fratelui ei. Descoperirea făcută de polițiști în „casa ororilor” dintr-o suburbie


O femeie a locuit timp de cinci ani într-o casă plină de gunoaie și de șobolani din orașul australian Geelong. În tot acest timp, femeia a dormit lângă cadavrul fratelui ei.  

Femeia în vârstă de 70 de ani a stat în casă cu fratele ei mort timp de cinci ani. Poliția a făcut această descoperire înfiorătoare după ce a arestat-o pe femeie în legătură cu un alt caz.

Criminaliștii au intrat în casa femeii echipați în costume speciale împotriva riscului biologic. Aceștia aveau să facă o descoperire șocantă printre munții de gunoaie, fecale și animale aflate în stare de putrefacție – au găsit cadavrul unui bărbat despre care s-a aflat că este fratele femeii.

„A fost un schelet pe care l-au scos, nu un cadavru. Cum poate cineva să trăiască cu un cadavru alături timp de cinci ani și nimeni să nu știe despre asta? Au încercat să ascundă asta sub preș. Am trăit lângă o casă a ororilor”, a declarat o vecină pentru Geelong Advertiser.

Vecinii de pe strada pe care locuiește femeia s-au plâns timp de ani de zile de mirosul din zonă, însă obiecțiile lor nu au fost luate în seamă.

Se pare că un membru al personalului consiliului municipal al orașului Geelong a încercat cel puțin o dată să discute cu femeia înainte de a o denunța.

Fratele femeii a fost văzut ultima dată în viață în 2018 de către unii dintre vecini. Femeia era luată în evidență, iar întreaga situație a ridicat întrebări despre cum a putut cadavrul să zacă nedescoperit atât de mult timp.

Deși vecinii erau nemulțumiți de mirosul din zonă, au pus asta pe seama faptului că femeia trăiește în mizerie, nu că ar avea în casă un cadavru.

„Întotdeauna a existat un miros, dar am crezut că era vorba de grămezile de gunoi. Jaluzelele erau mereu coborâte și puteai vedea mucegaiul de pe spatele lor”, a spus o vecină, conform DailyMail.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: