fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 19 Octombrie 2017

Unul dintre cei mai cunoscuţi cineaşti români, regizorul Cristian Mungiu, a fost numit astăzi cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare a Republicii Franceze. Cristian Mungiu este primul regizor român care a câştigat trofeul festivalului de film de la Cannes, în 2007, iar în 2010 a fondat un festival de film care prezintă cele mai bune pelicule din festivalul francez publicului român.

 


Publicat in Arta
Managerul Spitalului Municipal Paşcani, dr. Costică Pânzaru, a fost implicat miercuri seara, într-un grav accident de circulație. Acesta a lovit cu maşina o turmă de mistreţi, după care s-a răsturnat într-un şanţ, informează NewsPascani.com.

 


Publicat in Sanatate
Un sfârșit de săptămână cu evenimente inedite îi așteaptă pe clienții ansamblului Palas. Indiferent de vârstă, persoanele cu o fire competitivă sunt așteptate la cel mai mare eveniment dedicat jocurilor de societate din regiune, Lex Hobby Con, iar pasionații de caii putere pot testa monopostul de F1™, prezentat în cadrul Caravanei Renault.

 


Publicat in Timp Liber
Descoperirea Iașului se poate dovedi nu doar o activitate distractivă, dar și una plină de surprize și premii. Ne arată acest lucru cei de la Questo, dezvoltatorii unei aplicații de mobil de tip treasure hunt care prin traseele pe care le propun în 8 orașe ale țării, printre care și Iași, provoacă localnici și vizitatori deopotrivă să cunoască cele mai inedite secrete urbane.

 


Publicat in Turism
Un ofiţer de la Crimă Organizată Arad s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier produs în apropierea Universităţii. În urma accidentului două persoane au fost rănite.

 


Publicat in Social
Tudorel Toader a anunţat că nu va mai cere Comisiei de la Veneţia punct de vedere pe numirea procurorilor şefi.

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi, la Parlament, că nu va mai trimite el solicitarea către Comisia de la Veneţia pentru un aviz referitor la modalitatea de numire a procurorilor şefi, spunând că din moment ce coaliţia a decis că proiectul de modificare a legilor Justiţiei să fie preluat ca iniţiativă parlamentară, atributul sesizării Comisiei revine Parlamentului, relatează news.ro.

 


Publicat in Parlament
Mai multe persoane au primit, în cursul zilei de miercuri, mesaje electronice de pe adresa „This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.”, iar DNA anunţă că acestea nu au nicio legătură cu instituţia şi trebuie verificate. Potrivit reprezentanţilor DNA, mesajele au fost trimise „încercarea de a induce în eroare destinatarii”.

 


Publicat in Social
Poliția Română a postat pe Facebook un clip video în care îndeamnă victimele actelor de hărțuire sexuală să reclame autorităților abuzurile la care sunt supuse.

 


Publicat in Media
Doi bărbaţi au fost condamnaţi de Judecătoria Constanţa la câte opt luni de închisoare cu suspendare pentru cruzime faţă de animale, după ce, la începutul anului trecut, au lovit cu o lopată un câine fără stăpân şi au asmuţit asupra sa un câine de luptă, până când animalul respectiv a fost ucis.

 

Judecătoria Constanţa a decis condamnarea lui Eugen Laurenţiu Vâlciu şi a lui Cristian Gabriel Chiriţă la câte opt luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de cruzime faţă de animale.

 


Publicat in Justitie
Un preot din localitatea ieșeană Holboca s-a ales cu dosar penal după ce a împuşcat doi câini, pentru a-şi apăra găinile din curte.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31