fbpx
 
YouTube / ApexTV YouTube / ApexTV

Un presupus „călător în timp” susține că a trăit experiența anului 6000 și pretinde că are o fotografie ca dovadă (VIDEO)


Un bărbat, care pretinde că este un „călător în timp” venit din viitor, a dezvăluit cum va arăta lumea noastră în anul 6000 și susține că are o fotografie a unui oraș futurist.   

Individul, cu fața acoperită, susține că a făcut parte dintr-un proiect secret de călătorie în timp încă din anii '90. El a oferit detalii despre cum va arăta viața peste patru milenii, sugerând că evoluțiile în medicină, guvernanță și tehnologie vor face ca societatea de astăzi să pară depășită.

Cu vocea sa distorsionată pentru a-și ascunde identitatea, acest așa-zis informator insistă că oamenii trăiesc sub supravegherea unui AI prietenos și influent, scrie Daily Star.

Imaginile excentrice, publicate pe ApexTV, un canal de YouTube cunoscut pentru videoclipuri cu lucruri misterioase și neexplicabile, îl prezintă pe „presupusul călător în timp” vorbind într-un loc secret, dezvăluind detalii despre tehnologiile „strict secrete” și ce pare să ne aștepte în anul 6000.

El pretinde, de asemenea, că are o fotografie a unui oraș nenumit pentru a demonstra că ceea ce zice este real. Totuși, imaginea este extrem de neclară, deși bărbatul susține că acesta este un efect obișnuit al trecerii prin timp.

În procesul de călătorie în timp, fotografiile tind să se distorsioneze, la fel ca multe alte lucruri”, explică el. „Știu că mulți dintre voi vor găsi povestea mea greu de crezut și nu vă învinovățesc. Dacă aș vedea pe cineva pretinzând aceleași lucruri, cel mai probabil nici eu nu l-aș crede”.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31