fbpx
 
Sluj la ușa stăpânului! Igor Dodon, ținut patru ore în anticamera lui Vladimir Putin

Sluj la ușa stăpânului! Igor Dodon, ținut patru ore în anticamera lui Vladimir Putin


Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a fost nevoit să aștepte, vineri, timp de patru ore în anticamera președintelui rus Vladimir Putin pentru a avea o întrevedere cu liderul de la Kremlin. „Țarul” obișnuiește să-și țină supușii ore în șir la ușă pentru a-și arăta superioritatea.

 

Întâlnirea celor doi oficiali era programată pentru ora 13.00, dar a început abia în jurul orei 17.00. Presa rusă notează că această întâlnire a fost solicitată cu insistență anume de Dodon.

 

„Președintele moldovean Igor Dodon a fost nevoit să-l aștepte pe Vladimir Putin patru ore în anticameră. Întâlnirea programată pentru ora 13.00 a avut loc la ora 17.00, din cauza altor lucruri mai importante care rămân incognito”, scrie mk.ru.

 

Dodon nu a mers cu mâna goală și i-a dus lui Putin vinuri din colecția liderului rus păstrată în beciurile de la Cricova.

 

„Mi-ați adus ce e al meu drept cadou?”, l-a întrebat Vladimir Putin pe Dodon.

 

Despre cele aproape patru ore petrecute în anticameră, Dodon nu a scos niciun cuvânt. Acesta s-a lăudat însă pe Facebook că s-a întâlnit a doua oară cu Putin și a vorbit despre înțelegerile la care au ajuns în ianuarie curent. Dodon l-a mai rugat pe Putin să ia în calcul modificarea legislației, astfel încât cetățenii R. Moldova care obțin cetățenia Federației Ruse să nu fie obligați să renunțe la cea moldovenească, așa cum se întâmplă acum.

 

Obiceiul de a-și ține la ușă anumiți demnitari obedienți este des practicat de Putin care, astfel, își arată superioritatea față de ei.

 

Jurnalistul Ion Terguță a făcut haz de pățania lui Dodon la Moscova.

„Puține lucruri te mai pot uimi în lumea asta. Există, însă, oameni care depun eforturi supranaturale să te lase mască. Am văzut președinți târâți în noroi, am văzut președinți alergați de mulțime, am văzut președinți... de... tot felul, dar încă nu am văzut niciunul să aștepte în anticameră patru ore ca să-i facă donație altuia câteva mii de suflete. Pentru unul ca ăsta, până și Dumnezeu cade pe gânduri ca să-l înțeleagă”, a scris Terguță pe Facebook.

 

(Sursa: ziarulnational.md)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31