fbpx
 
Cristi Borcea a primit câte o zi de permisie pentru fiecare nevastă

Cristi Borcea a primit câte o zi de permisie pentru fiecare nevastă


Cristian Borcea a respirat din nou, în această perioadă aerul libertății. La o lună de la botezul fiului pe care îl are cu Valentina Pelinel, fostul acțional de la Dinamo, închis la Penitenciarul Jilava, a primit o permisie de trei zile pentru a petrece timp cu familia, informează Libertatea.

 

Potrivit sursei citate, deși timpul este scurt, Borcea a încercat să se întâlnească cu mamele copiilor săi pentru că, este știut faptul că acesta păstrează încă o legătură strânsă atât cu Mihaela, prima lui soție, cât și cu Alina, care acum locuiește la Miami împreună cu cei doi copii ai lor.

 

De altfel, a doua soție a zburat mii de kilometri ca s-l vadă pe Borcea. Mai exact, Alina Vidican a mers în Turcia, în stațiunea Antalya, cu aproximativ două săptămâni înainte și a așteptat semnalul lui Borcea pentru venirea la București. Întâlnirea dintre cei doi și copiii lor ar fi avut loc la un hotel din Capitală.

 

Între timp, Valentina Pelinel se pregătea să încheie o vacanță tot în Antalya pentru a veni apoi în București să se întâlnească cu tatăl copilului ei.

 

Nici Mihalea Borcea nu a fost uitată, fostul acționar de la Dinamo având programată o întâlnire și cu aceasta.

 

Cât timp se află în permisie, Cristian Borcea trebuie să respecte mai multe reguli.

„Când a primit permisiunea de a părăsi Penitenciarul Jilava, Borcea a făcut un raport complet în care a menționat locațiile în care se va afla, persoanele cu care se va întâlni, dar și mijloacele financiare, în sumă exactă și proveniența lor, pe care le are la dispoziție pentru a se întreține în perioada respectivă. Nu are voie să plece din orașul de reședință (n.r. în cazul lui Borcea, Bucureștiul), iar dacă vrea să o facă, trebuie să spună pe ce traseu va merge și care este locația de destinație. Și acest lucru trebuie aprobat șefii închisorii. La întoarcere, conform procedurilor, Borcea va sufla în fiolă pentru a se vedea dacă a consumat alcool”, au declarat surse din cadrul penitenciarului pentru Libertatea.

 

Cristian Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în Dosarul transferurilor.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31