fbpx
 
Foto: Adevărul Foto: Adevărul

Back in time! O susținătoare PSD i-a pupat mâna Vioricăi Dăncilă, în timpul vizitei din Suceava (VIDEO)


Candidata PSD la preşedinţia României, Viorica Dăncilă, s-a întâlnit miercuri, 23 octombrie, cu susţinătorii săi din două comune ale judeţului Suceava. O femeie din localitatea Zamostea i-a pupat mâna lui Dăncilă, iar o alta, din localitatea Hânţeşti, i-a transmis un mesaj halucinant.

Miercuri dimineaţă, la ora 9.00, Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu susţinătorii săi din comuna Hânţeşti, eveniment electoral care a avut loc în Căminul Cultural. La acţiune au participat câteva sute de oameni, scrie „Adevărul”.

Viorica Dăncilă a venit însoţită de vicepremierul demis Mihai Fifor, de Petre Daea şi de parlamentarii PSD de Suceava.

După ce a susţinut un discurs, Dăncilă a coborât de pe scenă pentru a face fotografii cu susţinătorii săi. Mai multe femei în vârstă au pupat-o pe obraz, i-au strâns mâna şi i-au adresat cuvinte de încurajare pentru a continua compania electorală.

Una dintre femei i-a transmis lui Dăncilă un mesaj halucinant: „ Doamne-ajută, să mergeţi înainte, să fiţi stăpânul nostru. Asta vrem!".

Dăncilă şi-a continuat vizita electorală în comuna Zamostea, acţiune desfăşurată în Căminul Cultural. Pe durata evenimentului, primăria din localitate a fost închisă. 

După ce a intrat în sală, candidata PSD a dat mâna cu susţinătorii. La un moment dat, o femeie i-a pupat mâna Vioricăi Dăncilă, care n-a avut nicio reacţie, ci a plecat mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31