fbpx
 
X X

Declarații șocante la televiziunea de stat a Rusiei: „N-aș bombarda Polonia, i-aș lovi pe români. Au devenit aroganți” (VIDEO)


Propagandiștii Rusiei au luat România în vizor la postul principal de televiziune rusesc, Rusia 1, care este controlat de administrația lui Vladimir Putin.

În cadrul unei emisiuni realizată de Vladimir Solovyov, un proeminent propagandist rus și aliat fidel al președintelui rus Vladimir Putin, a fost invitat, ca de obicei, un alt propagandist rus, Dmitri Evstafiev, profesor la Școala de Economie din Moscova.

Acesta a declarat - potrivit unei înregistrări video care a fost publicată pe X - că Rusia nu ar trebui să bombardeze Polonia, ci România, pentru că ”românii au devenit tot mai aroganți”.

„Bombardarea este necesară. Oricum, încep să fiu tot mai mult de acord cu Vladimir Rudolfovich (Solovyov). Nu aș bombarda Polonia chiar acum. Încă nu am negociat cu ei. În schimb, i-aș lovi pe români. Dar știți de ce? Au devenit tot mai aroganți. Este clar că românii au început să fie aroganți. Așa că i-aș pune pe români, în locul lor (al polonezilor, n. red.). Gaza este bombardată în prezent. Spre deosebire de Gaza, aș lovi cu atenție câteva baze militare românești prin care sunt trimise ajutoare militare, muniție și toate celelalte.”, a spus Evstafiev, conform Știrilor PRO TV.

La începutul lunii august, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat că rachetele lansate de navele de luptă ale Rusiei în războiul cu Ucraina vizează şi obiective aflate foarte aproape de România.

Tîlvăr a subliniat, totodată, că ţara noastră este parte a celei mai puternice alianţe politico-militare din lume, iar acest statut oferă „cele mai importante" garanţii de securitate din întreaga noastră istorie.

De asemenea, premierul Marcel Ciolacu a spus, în septembrie, că nu crede că ”Rusia îşi permite să intre într-un conflict cu România”, care este membră a NATO şi a Uniunii Europene.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31