fbpx
 
Instagram Instagram

O rusoaică, arestată după ce s-a filmat mâncând caviar roșu pe pâine, în Piața Roșie din Moscova


O rusoaică în vârstă de 41 de ani a fost arestată în Piața Roșie din Moscova în timp ce filma un videoclip pentru Instagram în care mânca un sandviș „uriaș” cu caviar roșu.

Gulina Naumann și o prietenă au înregistrat un videoclip pentru Instagram în care rusoaica, îmbrăcată cu o haină de blană, aduce pe un cărucior o cutie cu 14 kilograme de caviar. Femeia se așează apoi în fața zidurilor Kremlinului, unde întinde pe o felie „uriașă” de pâine caviar roșu, a relatat, marți, presa locală, potrivit The Moscow Times.

Ofițerii de poliție din apropiere au considerat comportamentul lor suspect și le-au reținut pe Naumann și pe prietena ei. Cele două au fost interogate timp de trei ore, apoi au fost eliberate fără a li se aduce vreo acuzație.

Naumann a declarat pentru postul de știri MSK1.RU că planul ei fusese să filmeze un videoclip în „stil retro” la un restaurant din Moscova, dar când a descoperit că restaurantul era închis, a decis să filmeze, în schimb, scena în Piața Roșie.

Se pare că nu ai voie să filmezi atât de mult caviar lângă Kremlin”, a scris ea pe aplicația de mesagerie Telegram. „Situația din țara noastră interzice să fii șic”.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31