fbpx
 
Senator Maricel Popa, președintele PSD Iași: PNL și USR-PLUS actori jenanți într-un circ adolescentin la Iași!

Senator Maricel Popa, președintele PSD Iași: PNL și USR-PLUS actori jenanți într-un circ adolescentin la Iași!


Liberalii și useriștii ieșeni trec printr-o adevărată etapă adolescentină în care ba se caută, ba se resping, ba se iubesc, ba se urăsc, ba nu discută cu persoane acuzate de corupție, ba nu se satură doar cu unul și vor mai mulți. Preocuparea celor care guvernează local, dar și național, este legată doar de imagine și de interese personale.

Și dacă nu ar fi pandemie, dacă oamenii nu ar lua foc prin spitale, dacă pensiile ar crește, dacă am fi campioni la atragerea de fonduri europene, probabil că nici nu ar conta cum înțeleg liberalii și useriștii că trebuie să îi reprezinte pe ieșeni. Joaca lor de-a șoarecele și pisica ar trece neobservată.

Tot acest circ are loc într-una dintre cele mai negre perioade din istoria lumii, iar ieșenii nu sunt feriți de probleme. Iar ei, peneliști și useriști deopotrivă, au marea responsabilitate de a avea grijă de un popor întreg. Au arătat deja că ei decid tot. Prin fiecare acțiune pe care o întreprind arată de parcă doar ei sunt deținătorii adevărului și nu vor să asculte de nimeni și de nimic. Nici nu ar avea cum să audă în toată hărmălaia pe care o fac între ei, local și național.

Circul trebuie să înceteze! Peneliști, useriști, mai puneți și osul la treabă! Lăsați gargara ieftină și preocupați-vă de soarta celor care v-au ales! În timp ce vă certați pentru ciolan, fondurile din PNRR trec pe lângă Iași, iar pandemia ucide ieșeni aproape în fiecare zi.

Marile proiecte pe care le-ați anunțat prin campaniile electorale zac deja uitate prin sertare. Se propun însă alte și alte schițe, desene, alte studii. Noi și noi promisiuni în condițiile în care ieșenii trăiesc din ce în ce mai prost, fac cu greu față scumpirilor și restricțiilor impuse.

Stimați colegi, ieșenii merită mai mult. Alegerile au trecut! Ieșiți din logica electorală și treceți la treabă. Este momentul să faceți ceva și pentru oameni. Iașul nu se poate dezvolta așa, nu cu lideri cercetați de DNA sau trimiși în judecată, nu cu oameni care nu se pot pune de acord pe câteva proiecte, nu cu oameni preocupați doar de acapararea cât mai multor funcții și plasarea clientelei politice în posturi călduțe.

După negocierile eșuate de astăzi dintre PNL și USR-PLUS o concluzie se poate desprinde foarte clar: președintele PNL Iași fuge de orice răspundere politică și administrativă. Nu îl interesează nimic, în afară de propria persoană și eventuale beneficii personale, politice sau de altă natură, poate chiar pentru cuibul penal de la Sculeni.

 

Maricel Popa

Președinte PSD Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: