fbpx
 
Maricel POPA (PSD Iași): Costel Alexe, asfaltul turnat pe ploaie să îl plătești din salariul tău!

Maricel POPA (PSD Iași): Costel Alexe, asfaltul turnat pe ploaie să îl plătești din salariul tău!


Consiliul Județean Iași nu se dezminte. O porțiune de 2,8 km din drumul județean care face legătura dintre comunele Heleșteni și Alexandru Ioan Cuza era asfaltat astăzi de drumari pe timp de ploaie fără respectarea vreunui normativ cu privire la modernizarea infrastructurii rutiere.

Prezent la fața locului, senatorul ieșean Maricel Popa a declarat că este siderat de bătaia de joc din banii publici pe care o face actualul președinte a Consiliului Județean, penalul Costel Alexe și somează, din nou, Inspectoratul de Stat în Construcții să verifice de urgență calitatea lucrărilor efectuate.

Nu pot să cred ce bătaie de joc se face din banii publici. Este inimaginabil cum poate fi asfaltat un drum județean pe ploaie și la aceste temperaturi scăzute. Așa au făcut și pe tronsonul II din Axa Iași – Suceava pe care voiau să îl inaugureze zilele trecute. Acest personaj reprezintă un pericol pentru administrația ieșeană. Chiar nu se gândește că există un Dumnezeu și îl vede? Chiar nu îi pasă de oameni?

Ne-am concentrat toate eforturile în mandatul social-democrat și am asfaltat peste 300 km de drumuri județene, iar lui i-a rămas doar sarcina de a finaliza ce a mai rămas din Masterplan. Se pare însă că Alexe distruge toată munca noastră. Cât va rezista acest asfalt turnat în asemenea condiții? Sper ca măcar de această dată Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) să se autosesizeze și să verifice de îndată calitatea lucrărilor efectuate.

Aceasta este o nouă invenție a administrației peneliste. Asfaltul turnat pe ploaie ar trebui plătit din salariul lui Costel Alexe.”

 

5,4 km din drumul județean 208 G dintre Heleșteni și Alexandru Ioan Cuza au fost modernizați în mandatul social-democrat de la Consiliul Județean, lucrările fiind de o calitate ireproșabilă. Valoarea investiției s-a ridicat la 10,7 milioane lei. Diferența de 2,8 km pentru a finaliza tot traseul drumului (Kogălniceni – Al.I. Cuza DJ 207M) a rămas să fie executată în perioada administrației peneliste. Suma cheltuită pentru lucrările de modernizare va fi de 9,2 milioane lei.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30