fbpx
 
PSD Iași: Guvernul Ciolacu a primit votul de încredere din partea Parlamentului

PSD Iași: Guvernul Ciolacu a primit votul de încredere din partea Parlamentului


Parlamentul României a dat astăzi votul de învestitură pentru noul Guvern. Echipa condusă de prim-ministrul Marcel Ciolacu are misiunea clară de a pune în aplicare un program de guvernare care conține măsuri menite să genereze creștere economică și un nivel mai bun de trai pentru toate comunitățile locale.

Președintele interimar al PSD Iași Bogdan Cojocaru și-a manifestat încrederea în ceea ce privește echipa care formează executivul și spune că noul premier este un susținător al proiectelor Iașului, iar marile investiții, printre care amintim construirea autostrăzilor A7 și A8, Spitalul regional de urgență vor continua într-un ritm susținut.

 „Partidul Social Democrat a demonstrat că știe să guverneze și că are oameni profesioniști pregătiți să implementeze politici publice în interesul tuturor românilor și pentru dezvoltarea întregii țări.

De fiecare dată când a primit încrederea românilor, echipa social-democrată a majorat veniturile, a obținut creștere economică, a finanțat proiecte de dezvoltare pentru comunitățile locale.

Noul program de guvernare se ghidează după un set de principii și valori care au în centru bunăstarea românilor și care presupun atingerea unor obiective clare: reducerea inflației pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor, recalibrarea financiară a unor sisteme publice vitale precum Educația și Sănătatea, creșterea investițiilor publice și private folosind fondurile europene.

Creșterea veniturilor celor care muncesc, investițiile, atragerea de fonduri europene, combaterea speculei din piața de alimente – priorități ale noului Guvern condus de Marcel Ciolacu

În ceea ce privește Iașul și regiunea Moldovei, avem un susținător al proiectelor noastre în persoana premierului Marcel Ciolacu. Am convingerea că investiții majore precum autostrăzile A7 și A8, Spitalul Regional de Urgență vor continua într-un ritm susținut, iar alte proiecte vor intra pe o traiectorie care să le asigure implementarea.” a declarat liderul social-democrat.

La rândul său, Bogdan Balanișcu, președintele interimar al filialei municipale PSD Iași, consideră că echipa care formează guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu are competențe profesionale deosebite și rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

Secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Bogdan Balanișcu apreciază politicile de mediu promovate prin Programul de guvernare, aici regăsindu-se susținerea folosirii transportului electric, înnoirea parcurilor auto, creșterea gradului de colectare selectivă, dar și protejarea sănătății românilor prin reducerea poluării.

 „România este pe drumul cel bun al dezvoltării și al democrației, un drum marcat de profesionalism, asumare și maturitate politică! Faptul că astăzi Marcel Ciolacu ocupă funcția de prim-ministru este o garanție că Executivul va munci și se va implica necondiționat ca oamenii de rând să aibă un trai mai bun!

Totodată, cu liderul PSD în fruntea Guvernului am certitudinea că protecția mediului rămâne o prioritate, lucru care se remarcă și din programul de guvernare în care regăsim proiecte ce vizează susținerea folosirii transportului electric, înnoirea parcurilor auto, creșterea gradului de colectare selectivă, dar și protejarea sănătății românilor prin reducerea poluării, pornind de la realizarea evaluărilor cu ajutorul unor noi stații de monitorizare, acolo unde este cazul!

Cred că echipa guvernamentală este una performantă, formată din oameni cu expertiză pe domeniile de activitate. Cu Marcel Ciolacu în fruntea Guvernului, cetățeanul va rămâne în centrul măsurilor de guvernare luate!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31