fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 26 Ianuarie 2017

Prima ședință de Consiliu Județean din 2017, primele contre între Putere și Opoziție. Totul a pornit de la secțiunea DIVERSE: să fie dezbătută la începutul sau la sfârșitul ședinței?

 


Publicat in Administratie Locala
Probabil puţini ştiu că în Olanda, o societate relativ conservatoare, viaţa familială se învârte în jurul copiilor. Poate de aceea copiii olandezi se află în mod recurent pe primele locuri ale listei cu cei mai fericiţi din lume, potrivit sondajelor de opinie ale UNICEF, relatate în cel mai recent raport al său din 2013.

 

Rina Mae Acosta, de origine asiatico-americană, şi Michelle, de origine britanică, sunt două mame căsătorite cu olandezi care au avut ocazia să observe îndeaproape, cu proprii lor copii, secretele stilului parental al acestei societăţi şi au decis să le ilustreze în cartea "Cei mai fericiţi copii din lume: stilul parental olandez".

 


Publicat in Familie
Liderul PSD Liviu Dragnea, care este și președinte al Camerei Deputaților, a declarat, pentru Digi24, că nu știa nimic despre Ordonanțele de grațiere și amnistie. Dragnea mai spune că nu a vorbit cu cei din Guvern și nici nu vrea să vorbească, pe acest subiect.

 

„În subiectul ăsta trebuie să vorbiţi cu Guvernul. Cu premierul şi cu ministrul Justiţiei. Şi eu m-am uitat cu foarte multă curiozitate, după ce m-am întors din America, n-am înţeles foarte mult, exact ce vor să facă, aştept şi eu să văd totuși o linie clară. Nici nu am vorbit cu ei şi nici nu vreau să vorbesc cu ei acest subiect”, a comentat Liviu Dragnea.

 


Publicat in Parlament
Creşte numărul deceselor cauzate de gripă. Trei persoane au murit, doar în ultima săptămână, din cauza complicaţiilor provocate de virusul H3N2. De la începutul sezonului, sunt 12 oameni ucişi de complicaţii ale gripei.

 

Este vorba despre două femei din Iași și una din județul Olt, cu vârsta peste 65 de ani.

 


Publicat in Sanatate
Traian Băsescu îl dă în judecată pe Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, pentru că i-a retras cetăţenia în mod „arbitrar”.

 


Publicat in Presedintie
Revista „W Magazine“, dedicată industriei modei, l-a inclus pe un adolescent de 16 ani din Bistriţa în topul celor mai promiţătoare manechine. Editorii de fashion au luat în calcul cererile pe care le-a avut Andrei Dobrin, dar şi recomandările designerilor prezenţi la Săptămâna Modei de la Milano.

 


Publicat in Moda si stil
Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnată, în primă instanţă, la ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru favorizarea făptuitorului. Curtea Supremă a decis şi condamnarea omului de afaceri Horia Simu, cel pe care Alina Bica l-ar fi favorizat, la 4 ani de închisoare cu executare. În acelaşi dosar, fostul preşedinte al ANAF Şerban Pop a primit o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă, poate fi contestată în 15 zile.

 


Publicat in Justitie
În perioada 27.01 - 03.02.2017, Chef Ziad ATIYA (Z. Atiya Group Chef Association, Haifa, Israel) și maiștrii instructori de la Colegiul Tehnic "Ioan C. Ștefănescu", Iași oferă tinerilor israelieni și români lecții culinare după un concept construit astfel încât atât începătorii, cât și cei avansați să poată beneficia de o experiență educațională deosebită.

Publicat in Educatie
Printr-o scrisoare trimisă premierului Sorin Grindeanu, președintele Klaus Iohannis se declară nemulțumit de reducerile operate asupra bugetelor instituțiilor din domeniul Apărării Naționale. Și atenționează că, potrivit legii, pentru aceste proiecte de buget este nevoie de avizul CSAT, înainte ca documentele să fie aprobate de Guvern și trimise Parlamentului spre dezbatere.

 

Șeful statului arată că, deși se preconizează în 2017 o creștere a cheltuielilor cu 15% față de 2016, scad bugetele din domeniul securității naționale, ceea ce ar fi o măsură „nu doar nejustificată, ci total inoportună”.

 


Publicat in Presedintie
La începutul sesiunii parlamentare, PNL va depune o solicitare la conducerile celor două Camere pentru a fi discutată, în prima şedinţă de plen reunit, revocarea lui Victor Ciorbea din funcţia de Avocatul Poporului.

 


Publicat in Parlament
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31