fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 30 Ianuarie 2017

Un grav accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Costeşti din judeţul Botoşani. Un tânăr de 20 de ani a intrat în plin, cu maşina într-o femeie de 75 de ani şi o adolescentă de 15 ani.

 


Publicat in Moldova
Un nigerian devenit celebru în întreaga lume pentru faptul că a fost obligat de un tribunal islamic să divorțeze de 82 dintre cele 86 de soții a murit sâmbătă, la vârsta de 93 de ani, a anunțat luni un reprezentant al familiei sale, relatează AFP.

 


Publicat in Media
Galeria de artă „N.Tonitza” a Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași invită publicul miercuri, 1 februarie 2017 la ora 17.00 la vernisajul expoziţiei pictoriței Carmen Mogoş. 

 


Publicat in Arta
Site-ul Primăriei din comuna suceveană Berchişeşti a fost atacat de hackeri. Începând cu dimineaţa zilei de astăzi, site-ul www.primariaberchisesti.ro nu mai funcţionează în locul informaţiilor de pe acesta fiind postat un mesaj despre Islam.

 


Publicat in Moldova
Dosarul în care deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, este judecată pentru complicitate la abuz în serviciu va fi judecat la Înalta Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

 

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au dispus, luni, declinarea dosarului în favoarea ÎCCJ, instanţă pe rolul căreia s-a aflat dosarul de corupţie, după ce unul Andreea Cosma a dobândit calitatea de parlamentar, potrivit News.ro.

 


Publicat in Justitie
Nava spaţială X-37B a Air Force din Statele Unite ale Americii şi-a petrecut 600 de zile pe orbita Pământului în misiunea sa actuală şi se apropie de recordul de anduranţă al acestui program.

 

Misiunea OTV4 (Orbital Test Vehicle) a acestui avion robotizat a decolat în vârful unei rachete Atlas V, de la Cape Canaveral la data de 20 mai 2015. În prezent, este la o distanţă de două luni să bată recordul stabilit de OTV3, care şi-a încheiat călătoria în octombrie 2014, după 675 de zile în spaţiu.


Publicat in Panorama
Crimă oribilă în localitatea Grozești, din judeţul Iaşi, unde un bărbat de 61 de ani a fost ucis cu sânge rece chiar de cel mai bun prieten pentru o datorie 30 de lei. Un vecin l-a găsit pe bietul om în casă, aproape fără suflare şi cu mai multe lovituri puternice la cap.

 

Din nefericire, medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Principalul suspect a fost reţinut şi riscă mulţi ani închisoare.


Publicat in Justitie
Întâmplare revoltătoare într-o localitate din judeţul Botoşani, unde o copilă de 11 ani a fost violată de propriul frate, în vârstă de 16 ani. A trecut aproape un an de atunci, dar părinţii abia acum s-au hotărât să anunţe autorităţile.

 

Ei spun că fiul lor i-ar fi ameninţat cu moartea, dacă îl reclamau la Poliţie. Adolescentul a fost arestat şi şi-a recunoscut fapta. Potrivit anchetatorilor, întâmplarea s-a petrecut în iunie, anul trecut. Părinţii au aflat imediat, după ce fata de 11 ani li s-a plâns. Oamenii spun că băiatul lor chiar i-a şi bătut în câteva rânduri, ca să îi convingă să tacă.

 


Publicat in Moldova
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni, pentru News.ro, că, potrivit noului proiect de buget de stat care urmează să fie aprobat de Guvern, bugetul instituţiei pe care o conduce este diminuat.

 


Publicat in Guvern
Actorul spaniol Antonio Banderas se recuperează la reședința sa din Surrey, în sudul Marii Britanii, după ce săptămână trecută a fost spitalizat din cauza unor puternice dureri în piept, relatează EFE.

 


Publicat in Vedete
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31