fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 30 Iulie 2017

Luat peste picior de internauţi atât pentru unele greşeli de exprimare, cât şi pentru iniţiativa legată de introducerea manualelor de sport şi dirigenţie în şcoli, ministrul PSD al Educaţiei, Liviu Pop, a decis să-şi închidă pagina oficială de Facebook.

Publicat in Guvern
Ministrul Petre Daea a dezvăluit că a învăţat de la bunicul său despre valoarea lânii, care pe vremuri era acceptată drept gaj pentru împrumuturile bancare.

 

Ciobanii din Sibiu, Alba, Vâlcea şi Argeş adunaţi la festivalul „Sus pe muntele din Jina" au avut ocazia duminică să stea de vorbă cu ministrul Agriculturii, Petre Daea.

 


Publicat in Guvern
Confruntat cu o lipsă acută de bani, Guvernul pregăteşte în secret un OUG care modifica Legea pensiilor speciale pentru poliţişti, militari şi servicii secrete.

 


Publicat in Guvern
Cristian Pomohaci, exclus vineri din preoție, a fost cel mai aplaudat cântăreț de muzică populară la cel mai vechi festival din România, cel din comuna sibiană Jina, unde au fost prezenți ciobani din județele Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș.

 


Publicat in Media
Vremea va deveni caniculară în majoritatea zonelor, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Luni, în Bucureşti sunt aşteptate maxime de 33 de grade.

 

La noapte, cerul va fi senin, iar vântul va sufla moderat în sudul Banatului și pe crestele montane și în general slab în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 22 de grade, mai coborâte, spre 7...9 grade, în depresiuni.

 


Publicat in Vremea
Dragostea a înclinat balanţa Justiţiei la Botoşani, unde procurorul-şef al Parchetului judeţean a ajuns în arest pentru şantaj. Procurorii anticorupţie au descoperit că Raluca Stăncescu îi ameninţa cu dosare penale pe foştii socri ai iubitului său. Mai mult, tot pentru a-şi ajuta partenerul, femeia ar fi încercat să influenţeze mai multe anchete care-l vizau pe acesta.

 


Publicat in Moldova
Marina Scupra a murit. Cântăreața suferea de cancer, boală care a răpus-o în doar câteva luni. Artista avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu compozitorul Dan Dimitriu.

 

Cântăreaţa Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a avut dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.

 


Publicat in Vedete
Un tânăr de 24 de ani a fost transportat în comă, duminică, cu elicopterul SMURD la un spital din Iaşi, după ce a fost găsit bătut, cu leziuni grave la cap, pe o stradă din municipiul Vaslui. Poliţiştii criminalişti au deschis o anchetă pentru găsirea celor care l-au lovit şi l-au abandonat în drum pe bărbat.

 


Publicat in Sanatate
Doliu în politică. Un primar din Republica Moldova s-a sinucis.

 


Publicat in Moldova
Actorul Ioan Dichiseanu a lovit cu maşina, duminică, trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Eforie Sud, acestea suferind traumatisme uşoare, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 


Publicat in Vedete
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31