fbpx
 
Cum îi înnebunea în trafic pe ceilalți șoferi ucigașul cu Audi

Cum îi înnebunea în trafic pe ceilalți șoferi ucigașul cu Audi


Claudiu Paşnicu a avut discernământ în mometul comiterii accidentului rutier soldat cu moartea a două persoane, a stabilit o expertiză efectuată la Institutul de Psihiatrie Socola, susțin surse judiciare. Ancheta în cazul tragediei din Podu Roș a fost preluată de Parchetul Curții de Apel Iași.

 

„Situația medicală a clientului meu nu s-a schimbat. Suntem uimiți de rezultatul expertizei. Vom solicita o contraexpertiză la Institutul  «Mina Minovici» din București, care va fi achitată de familie. Din punctul nostru de vedere, nimeni nu este absolvit de a răspunde penal, dacă se dovedește că a avut discernământ în momentul comiterii unei fapte”, a precizat avocatul lui Claudiu Pașnicu, pentru REPORTER DE IAȘI.

 

Tânărul care este cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului a fost dus de la Spitalul de Psihiatrie Socola în Arestul IPJ.

 

A ucis doi oameni

În 4 februarie, în jurul orei 13.00, Claudiu Paşnicu, care conducea un Audi, a coborât cu viteză de pe pasarela Nicolina spre Podu Roş, depăşind pe contrasens o coloană de maşini staţionată la culoarea roşie a semaforului. Şoferul a intrat în intersecţia de la baza podului, iar după ce a ocolit un pieton, a lovit o Dacie Logan, condusă de Doina Buzea, care circula regulamentar. Şoferiţa şi soţul său, Eugen, ambii angajaţi în administraţia publică din Iaşi, au murit pe loc în urma impactului.

 

Tânărul a părăsit locul accidentului şi s-a prezentat după două ore la Poliţie. Ulterior, a fost arestat preventiv. La analize nu i-au fost găsite în sânge alcool, urme de droguri sau alte substanţe interzise.

 

Unii apropiaţi au susținut că tânărul ar fi fost agitat cu câteva zile înainte de tragedia din Podu Roş. Ar fi condus haotic pe străzile oraşului în ziua accidentului, spun surse judiciare.

 

Iată mai jos imagini surprinse în trafic cu câteva secunde înainte de producerea accidentului. Se vede clar cum Claudiu Pașnicu circula cu viteză pe linia de tramvai încălcând toate regulile de circulație.

Sursa VIDEO: Youtube/Din Iași

Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31