fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 08 Mai 2017

Un grav accident cu rănirea a cinci persoane, dintre care și un copil, s-a produs luni aproape de Buzău. Impactul a fost surprins de mai multe camere de supraveghere.

 


Publicat in Social
În nord-estul Statelor Unite, între dealurile întunecate din Pennsylvania, comitatul Meyersdale, există un sat-fantomă care poartă numele de România.

 


Publicat in Panorama
Cursa TAROM RO 607 București - Timișoara ce trebuia să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă la 17:50 a plecat cu întârziere de 40 de minute, doi pasageri fiind coborâți din avion din cauză că ar fi adresat injurii personalului de securitate, anunță Agerpres.

 


Publicat in Social
Deszăpezirea celebrului drum norvegian Trollstigen vă oferă o imagine de neuitat atât din punct de vedere al muncii efectuate, cât şi a peisajelor.

 


Publicat in Panorama
Ieșenii își consolidează poziția de lideri în play-out. Pandurii Târgu Jiu e tot mai aproape de retrogradarea în Liga 2 după o noua înfrângere.

 


Publicat in CSMS Iasi
Shann Dulay, de numai 4 ani, a fost atât de impresionat e Regina Elisabeta a II-a după ce a învăţat despre ea într-o lecţie la şcoală, încât i-a cerut mamei lui să o întâlnească pe aceasta.

 


Publicat in Media
Guvernul propune o serie de măsuri care să aducă mai mulți bani la buget pentru a acoperi creșterile de salarii și pensii, printre care şi plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului.

 


Publicat in Guvern
Primărița din comuna băcăuană Tamaşi, Veronica Donţu, a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă agravată.

 

Potrivit unui comunicat al DNA preluat de Agerpres, în dosar a mai fost deferit justiţiei, sub aceeaşi acuzaţie, Florin Tătaru, inspector superior în cadrul Primăriei Tamaşi.

 


Publicat in Moldova
Un medic primar din cadrul Cabinetului Teritorial de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă Sinaia a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru 185 de infracțiuni de luare de mită și a trei infracțiuni de spălare de bani.

 


Publicat in Justitie
Preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, se află în aceste zile în Statele Unite ale Americii la Invitaţia Ambasadei SUA la Bucureşti. Şeful judeţului face parte din delegaţia oficială a României prezentă la evenimentul WasteEXPO între 8 şi 11 mai la Centrul Ernest N. Morial Convention, New Orleans.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 5