fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 28 Iulie 2017

CSM Poli Iaşi a câştigat partida de pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-0, în etapa a 3-a a Ligii 1.

 


Publicat in CSMS Iasi
O poliţistă locală din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost reţinută sub acuzaţia de furt, după ce i-a luat mobilul unui om de afaceri din localitate.

 


Publicat in Moldova
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, cere iertare tuturor credincioşilor „cu multă durere în suflet” pentru „tulburarea” produsă de acuzaţiile aduse public unor clerici privind abateri de la morala creştină. În acest context, PF Daniel spune că se roagă la Maica Domnului să-i lumineze şi să-i ajute pe toţi „slujitorii Bisericii lui Hristos şi pe toţi credincioşii”.

 

„Ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, cu multă durere în suflet, cerem iertare tuturor credincioşilor pentru tulburarea produsă de acuzaţiile aduse public unor clerici privind anumite abateri de la morala creştină. Întrucât peste câteva zile începe perioada Postului Adormirii Maicii Domnului (1 - 14 august), când fiecare creştin ortodox se roagă mai mult şi se gândeşte mai mult la propriile sale păcate sau greşeli, cerând, prin spovedanie, iertare de la duhovnic pentru a se împărtăşi mai des cu Sfânta Euharistie, este mare nevoie să ne rugăm lui Dumnezeu şi pentru înnoirea vieţii duhovniceşti a clerului Bisericii noastre de toate rangurile (diaconi, preoţi, ierarhi), precum şi a vieţii monahilor şi credincioşilor mireni”, afirmă Patriarhul Daniel într-un comunicat intitulat „Îndemn la rugăciune, disciplină şi unitate bisericească”.

 


Publicat in Social
Ricky Ardezianu a fost arestat, fiind acuzat de proxenetism. Cântărețul îndrăgit în Republica Moldova va sta după gratii 30 de zile.

 


Publicat in Moldova
La scurt timp după ce a introdus manualul de sport, spre uimirea opiniei publice, ministrul PSD al Educaţiei, Liviu Pop, face din nou vâlvă anunţând un nou manual surpriză: cel de dirigenţie.

 


Publicat in Educatie
Un bărbat din Muncel, județul Cluj, a fost găsit spânzurat în podul casei după ce în urmă cu câteva zile câinele său a fost omorât de o mașină, iar șoferul acesteia i-a cerut daune pentru stricăciunile existente în urma impactului.

 


Publicat in Social
O bandă de hoți români care jefuia camioanele în mers, considerați deosebit de periculoși, a fost destructurată de autoritățile spaniole. Românii și-au perfecționat metoda în țară.

 


Publicat in Eveniment
Interpreta de muzică populară Emilia Bubulac a murit vineri dimineaţa la vârsta de 60 de ani, la doar o zi după ce soţul ei a decedat şi după ce săptămână trecută şi-a pierdut și tatăl.

 


Publicat in Vedete
Poliţiştii de frontieră vasluieni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au destructurat o reţea care desfăşura activităţi în sfera contrabandei cu produse din tutun şi care acţiona pe raza judeţelor Vaslui şi Galați.

 

Pentru destructurarea rețelei, polițiștii de frontieră au efectuat 51 de percheziții domiciliare, în urma cărora au fost confiscate importante sume de bani și alte bunuri utile cauzei, 15 din membrii rețelei fiind reținuți pentru 24 de ore.

 


Publicat in Moldova
Procurorii Serviciului Teritorial Suceava din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de un fost ofiţer de poliţie din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti – judeţul Botoşani, acuzat de fapte de corupţie, se arată într-un comunicat de presă, transmis, astăzi, de DNA.

 

Potrivit sursei citate, comisarul şef Liviu Ciobanu, care ocupă în prezent funcţia de şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu- judeţul Vaslui, se află sub control judiciar pentru 60 de zile pentru „săvârşirea infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi instigare la favorizarea făptuitorului”.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31