fbpx
 
PSD: Trei ani irosiți la Consiliul Județean. Alexe și echipa PNL au blocat dezvoltarea Iașului

PSD: Trei ani irosiți la Consiliul Județean. Alexe și echipa PNL au blocat dezvoltarea Iașului


Peneliștii ieșeni au făcut ieri ceea ce știu ei cel mai bine: au vorbit. Pentru că despre fapte nu poate fi vorba în urma prezentării unui jalnic raport de activitate al mandatului administrației PNL de la Consiliul Județean Iași.

Iașul nu are niciun mare proiect implementat de liberali, majoritatea fiind investiții din perioada administrației social-democrate. Opera din Iași, Filarmonica, Autogara, trenul metropolitan, un bazin olimpic de înot, centurile ocolitoare ale municipiilor și orașelor rămân în continuare la stadiul de machete și promisiuni neonorate.

Spitalul de Copii „Sf. Maria”, Masterplanul de apă și canalizare, modernizarea Axei rutiere Iași – Suceava, Aeroportul Internațional Iași sunt proiecte finanțate și începute de administrația social-democrată de la Consiliul Județean.

„Iașul nu se regăsește printre județele performante din țară în ceea ce privește investițiile. La Consiliul Județean, actuala administrație nu a reușit să implementeze cum trebuie nici măcar proiectele lăsate la cheie de social-democrați. Cel mai bun exemplu este modernizarea rutei alternative Iași – Suceava, proiect de peste 100 de milioane de euro, unde calitatea lucrărilor lasă mult de dorit. Peneliștii de la CJ nu au nici măcar o investiție despre care să spună că este 100% a lor. Modernizarea Aeroportului Iași se realizeză cu bani de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, sumele necesare fiind alocate cu ajutorul echipei conduse de social-democratul Sorin Grindeanu. Cu siguranță, județul nostru are nevoie de un alt ritm de dezvoltare și de oameni pricepuți care să se poată dedica în totalitate activităților administrative și nu rezolvării multiplelor probleme penale de care sunt acuzați de instituțiile statului. Administrația PNL de la Consiliul Județean Iași este un eșec.”a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

„Fără îndoială, Costel Alexe este cel mai slab și neperformant președinte al Consiliului Județean din toată istoria acestei instituții. De pe urma lui nu vor rămâne decât dosarele penale și rușinea pe care a trăit-o Iașul din cauza furtului de tablă și a acuzațiilor de abuz în serviciu. Ieri, chiar în momentul în care Costel Alexe se umfla în pene ca un gâscan cu pseudo-realizările sale, procurorii DNA efectuau percheziții în Primăria Bârnova, condusă de un alt liberal certat cu legea, primar partener de afaceri imobiliare cu Alexe”, a declarat senatorul Maricel Popa.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31