fbpx
 
Primarul din Golăiești are un croșeu de dreapta extraordinar. Conflict cu un fost consilier local / VIDEO

Primarul din Golăiești are un croșeu de dreapta extraordinar. Conflict cu un fost consilier local / VIDEO


O ceartă pe stradă între un fermier din Golăiești, fost consilier local, și primarul Costel Manoliu s-a terminat ca în ring. Bătaia este înregistrată video. Deranjat de cuvintele fermierului care îi cerea socoteală, primarul a lovit cu un croșeu de dreapta. Nu-l iert. Am depus deja plângere. Când am început să-i cer socoteală eram sigur că va lovi, a povestit fermierul Ioan Mocanu.

Meci de box la ceas de seară

Conflictul dintre fermier și primar a avut loc seara, în comună. Victima lui Manoliu avea telefonul în mână și i-a cerut socoteală despre fapotul că își rezolvă problemele personale cu mașina și cu benzina Primăriei.

De când îți faci treaba cu mașina Primăriei, domnul primar, în probleme personale? Vă rog să-mi dați un răspuns. Pe motorina cui, domnul primar?”, l-a întrebat Ioan Mocanu, după ce s-au salutat. Avea telefonul în mână și pornise înregistrarea înainte de a se intersecta cu Manoliu.

Ioan Mocanu a simțit pe propria piele ce înseamnă să te pui cu primarul din Golăiești

Inițial, primarul din Golăiești a încercat să formuleze un răspuns, dar a fost întrerupt: „Pe banii comunității, domnul primar”. A început să se miște dintr-o parte în alta în jurul fermierului, apoi a formulat un răspuns: „Domnul fermier, mașina Primăriei Golăiești a fost donată”, spune Costel Manoliu, dar este întrerupt. Apoi, fermierul îi mai spune că îi arată dovezi că a fost plecat cu mașina, cu motorina instituției, cu fina lui. „Eu muncesc până la ora 20”, mai spune primarul. „Ce cauți pe banii comunității la proprietatea personală?”, mai spune Ioan Mocanu, iar primarul îi dă replica: „Dar eu am voie să mănânc? Am voie să beau apă?.

I se răspunde că are salariu, nu trebuie să se deplaseze pe banii comunității, apoi situația degenerează brusc. Fermierul începe să jignească, primarul se apropie din ce în ce mai mult și când îi spune să stea la distanță că îl lovește, primarul îi dă un croșeu de dreapta și filmarea se întrerupe.

„Am depus plângere”

Ioan Mocanu, fost consilier local PSD din Golăiești, spune că era mai demult în relații bune cu Manoliu, când acesta era, la rândul său, consilier PNL. „I-am cerut cont de ceva, pentru că se plimbă cu mașina Primăriei, dar se plânge că nu are bani la buget. El este foarte supărăcios și m-a lovit peste față. Am document cu 2 zile de îngrijiri de la la medic, asm depus plângere la Parchet. De când a fost ales, nu știu ce are. Probabil că l-am apărat de prea multe ori când eram consilieri locali amândoi. Nu-l iert. Știam că va sări la bătaie”, a precizat Ioan Mocanu.

Cu dovadă filmată, primarul neagă

Contactat de REPORTER DE IAȘI, primarul Costel Manoliu spune că nu a lovit niciodată pe nimeni. Nu am lovit niciodată un fermier, nu am lovit pe nimeni. Dimpotrivă, el m-a lovit, nicidecum eu pe el. Am încercat să evit conflictul, a vrut să mă lovească, se și vede în filmare, și i-am dat peste mâna cu telefonul, ca să nu mai filmeze, a precizat Manoliu.

Primarul comunei Golăiești susține că este victimă, de fapt, fiind vânat de către fermier pentru că nu i-a semnat niște documente.

Article image
Primăria Golăiești compromite investiții capitale pentru locuitorii comunei pentru că primarul nu se înțelege cu cel care accesează fondurile În iulie 2022, 800 ha de teren din Golăiești sunt deja calamitate, dar 1,14 milioane de euro stau nefolosiți pentru că lipsește o semnătură a primarului Banii europeni prevăd pomparea apei din răul Jijia și irigarea a 1.000 ha din Golăiești, două treimi din totalul de teren agricol ...
Autor Iulian Mofteescu Anchete 19 Iulie 2022

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: