fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 31 August 2017

Experimentul făcut de un român într-un hypermarket din Odorheiu Secuiesc a devenit viral în mediul virtual și a creat o adevărată isterie.

 


Publicat in Social
De multă vreme sindicatele şi opoziţia tot avertizează că nu doar că salariile bugetarilor nu vor creşte spectaculos aşa cum a promis PSD, ba din contră, prin transferul contribuţiilor de la angajator la salariat acestea vor scădea. Astăzi Olguţa Vasilescu a confirmat informaţia.

 

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat joi că a discutat cu sindicatele despre trecerea contribuţiilor de la angajator la salariat din ianuarie 2018 şi a confirmat indirect că respectiva trecere va însemna scăderea salariilor nete, relatează Hotnews.

 


Publicat in Guvern
Ești pregătit pentru începutul noului an școlar? Dacă vrei să mergi pe culoarele școlii simțindu-te ca pe podium, Iulius Mall Iași te ajută să îți înnoiești garderoba cu ținute în tendințe. „Update your #schoolstyle” în magazinele Iulius Mall și ai șansa să câștigi o garderobă în valoare de 1.000 de euro sau mii de premii distractive.

 


Publicat in Timp Liber
Moarte şocantă în judeţul Bacău, la Măgireşti, pentru o femeie în vârstă de 54 de ani. Femeia îl asista pe medicul veterinar care îi ajuta scroafa din gospodărie să fete.

 


Publicat in Moldova
Curtea de Apel București a decis definitiv joi că medicul ortoped Gheorghe Burnei, trimis în judecată pentru că ar fi primit mită de la pacienți, rămâne cu interdicția de a profesa în spitalele publice, inclusiv la Spitalul „Marie Curie".

 

CAB a admis o contestație a procurorilor și a desființat o decizie a Tribunalului București, prin care medicului i se permisese să opereze în spitalele publice.

 


Publicat in Justitie
Valoarea banilor este mai mare în România, unde 100 de euro valorează cât 200 de euro în Marea Britanie şi cât 150 de euro în Germania, a declarat joi într-o conferinţă ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

 


Publicat in Guvern
Clipe de teroare pentru o bătrână de 71 de ani, din judeţul Iaşi. Femeia a fost violată şi bătută cu bestialitate de un necunoscut care a intrat peste ea în casă.

 


Publicat in Social
Ministerul Sănătății informează că, în perioada 9 mai - 30 august, au fost confirmate 16 cazuri de meningite/meningo-encefalite cu virus West Nile. Dintre cele 16 persoane infectate cu virusul virus West Nile, șase au decedat: trei la București și câte una la Buzău, Brăila, Olt.

 

Șase români au fost răpuși în sezonul 2017 (9 mai - 30 august) de complicațiile ivite în urma infecției cu virusul West Nile, produs de înțepătura de țânțar, potrivit Ministerului Sănătăţii.

 


Publicat in Sanatate
Individul din Timişoara acuzat că a şantajat un adolescent de 17 ani din Irlanda de Nord, care apoi s-a sinucis, a fost condamnat acum la patru ani de închisoare.

 

Anchetatorii din Irlanda de Nord au anunţat sentinţa dată de Curtea de Apel din Timişoara şi spun că este prea mică faţă de gravitatea faptelor pe care le-a comis.

 


Publicat in Justitie
Proiectul Consiliului Județean Iași privind Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria Iași" a primit acceptul pentru finanțare.

 


Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 4