fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 31 Mai 2017

Podul peste râul New Yalu trebuia să fie o legătură esențială pentru comerțul dintre China și Coreea de Nord, înlocuind podul de prietenie chino-coreean construit în 1943.

 


Publicat in Media
Premierul Sorin Grindeanu l-a numit astăzi în funcţia de prefect al judeţului Vaslui pe Eduard Popică, un tânăr cunoscut pe plan local drept un băiat de bani gata, fără a deţine experienţă în administraţie. Popica este ginerele lui Emil Savin, regele local al asfaltului, a fost cununat de deputatul Adrian Solomon şi este cumătrul preşedintelui CJ, Dumitru Buzatu, iar până pe 15 mai a fost consilier judeţean din partea PSD, scrie „Adevărul”.

 


Publicat in Moldova
Și-a luat bacalaureatul la 23 de ani și a început o facultate privată la 30 de ani. A intrat în câmpul muncii în 1985, la 20 de ani, ca vânzătoare la Alimentara iar la 35 de ani a devenit „economistă”, absolvind Universitatea „Petre Andrei”, după care a urcat în ierarhia politică din PSD. Este vorba de Emilia Arcan, senatoare PSD de Neamț.

 


Publicat in Media
Președintele american Donald Trump a decis să retragă SUA din Acordul de la Paris privind combatarea schimbărilor climatice, potrivit site-ului de știri politice Axios, care citează două surse neidentificate având cunoștință directă despre această decizie, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

 

Axios scrie că la modalitatea concretă de retragere lucrează o echipă mică din care face parte și șeful Agenției pentru Protecția Mediului (EPA), Scott Pruitt.

 


Publicat in Panorama
Oamenii de ştiinţă dezvăluie secretul locuitorilor din munţii aflaţi în nordul insulei Creta, care au o viaţă lungă şi sunt sănătoşi în ciuda unei diete bogate în grăsimi animale.

 

Locuitorii din Mylopotamos, o localitate izolată situată în munţii din nordul insulei Creta, Grecia, se bucură de sănătate şi o viaţă lungă. Secretul lor nu se află în alimentaţie, deoarece locuitorii consumă produse bogate în grăsimi animale - carne şi cantităţi mari de brânză - şi totuşi nu suferă de boli cardiovasculare.

 


Publicat in Naturism
O recomandare de lectură a unei profesoare de limba română a stârnit scandal la Colegiul Naţional „Mihai Viteazu” din Turda, judeţul Cluj.

 

Profesoara de limba română a fost reclamată de părinţii elevilor de clasa a X-a pentru că le-a recomandat ca în timpul liber să urmărească acasă un film despre doi celebri poeţi francezi, Arthur Rimbaud şi Paul Verlaine, care au avut şi o relaţie amoroasă.

 


Publicat in Educatie
Retragerea Cererilor de finanțare depuse on-line pe portalul oficial al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (www.afir.info) pentru solicitarea de fonduri nerambursabile acordate prin intermediul submăsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2014 –2020 (PNDR 2020) se poate face la cerere de către solicitant, inclusiv în perioada cuprinsă în intervalul 01 - 05 iunie 2017.

Publicat in Agricultura
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a organizat, astăzi,  31 mai a.c., în intervalul orar 9.00 – 10.30,un exercițiu demonstrativ în municipiul Iaşi şi în zona stadionului din satul Uricani.

 


Publicat in Social
Polițiștii din Bârnova au identificat doi tineri bănuiți de furt și tentativă de furt dintr-o biserică.

 


Publicat in Justitie
Ambasadorul Japoniei în României, Kisaburo Ishii, a fost miercuri în vizită la reprezentanța Toyota Iași.

 


Publicat in Auto
Pagina 1 din 4