fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 23 Septembrie 2017

S-a dat startul cu tunul la o competiţie de atletism pe teren accidentat, organizată la Alba-Iulia.

 

Din cei peste 600 de participanţi, s-au remarcat doi kenieni care, deşi s-au rătăcit şi au alergat în plus câţiva kilometri, tot au reuşit să câştige maratonul. Românii s-au mulţumit cu locurile inferioare şi cu faptul că au făcut mişcare şi au văzut cetatea.

 


Publicat in Alte Sporturi
Cutremur de suprafaţă lângă Bucureşti, sâmbătă seara, 23 septembrie. Anunțul a fost făcut de Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

 


Publicat in Social
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţă, sâmbătă după-amiază, că a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orbán.

 

Anunţul a fost făcut de Dragnea pe Facebook: „Am vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orbán, şi am convenit două lucruri: 1. Noi vom rezolva problema apărută la Liceul Catolic din Târgu Mureş. 2. Ungaria va acorda din nou sprijin României pentru aderarea la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică”.

 


Publicat in Guvern
Un cutremur de suprafață cu magnitudinea 4,3 a fost resimțit sâmbătă în Coreea de Nord, după ora 18:00 ora locală, în regiunea Kilju din provincia Nord Hamgyong, unde este situat şi poligonul nuclear Punnggyeru.

 

Deocamdată este neclar dacă a fost vorba despre un seism natural, așa cum susțin autoritățile din Coreea de Sud, sau este vorba despre un cutremur artificial provocat de o „explozie suspectă”, așa cum susțin seismologii din China, relatează BBC.

 


Publicat in Panorama
Gabi Tamaş a făcut mai întâi cinste cu shot-uri, apoi şi-a dat tricoul jos şi a sărit la bătaie.

 

Incidentul a avut loc într-un club din Bucureşti, într-una dintre serile „glorioase" ale fostului fundaş al Stelei.

 


Publicat in Vedete
Unul dintre cei mai valoroşi şi originali oameni dedicaţi dramaturgiei, regizorul Aurel Luca, a murit în cursul nopţii trecute.

 


Publicat in Social
Câștigătoarea celui mai important concurs de frumusețe din Turcia a rămas fără premiu după ce organizatorii au descoperit că aceasta a postat un mesaj pe Twitter care pătează imaginea țării lor. Tânăra și-a comparat mestruația cu sângele vărsat de victimele puciului ratat de anul trecut.

 


Publicat in Evenimente
Pentru cele mai multe femei este un coșmar să vezi, la același eveniment o altă femeie care poartă aceeași rochie pe care o porți și tu. În Australia, un astfel de coșmar a fost multiplicat de șase ori, șase femei au purtat aceeași rochie la aceeași nuntă și nu erau domnișoare de onoare.

 


Publicat in Media
Tragedie la un centru Spa din Baia Mare! Un bărbat de 44 de ani a murit în piscină!

 


Publicat in Social
Traficul este oprit pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către litoral, din cauza unui accident rutier.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 2