fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 29 Septembrie 2017

Ísafjörður, un mic sat de pescari din Islanda, tocmai a devenit faimos pentru instalarea, într-unul dintre cartierele sale, a unei treceri pentru pietoni tridimensionale.

 


Publicat in Media
Anchetatorii au confiscat două tone de cannabis în urma unor percheziţii făcute în judeţul Mehedinţi, ancheta vizând cinci persoane, între care doi cetăţeni italieni, care au înfiinţat o cultură de cannabis pe un teren de 4.000 de metri pătraţi.

 

Cannabisul a fost plantat şi întreţinut de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, pe terenul bunicului său, la cererea unui cetăţean italian, iar plantaţia era păzită în permanenţă, la marginea acesteia fiind montat un cort, spun procurorii DIICOT.

 


Publicat in Justitie
În cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie, echipele Conest SA vor face lucrări de asfaltare pe Splai Bahlui – Mal Drept, pe tronsonul cuprins între bd. Tudor Vladimirescu și podul Metalurgiei (bd. Chimiei). În timpul lucrărilor circulația rutieră pe tronsonul respectiv va fi închisă, iar traficul va fi deviat pe bd. Tudor Vladimirescu – Calea Chișinăului.

 


Publicat in Administratie Locala
Apropiata ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere de la Iaşi (FILIT) va beneficia de un sprijin financiar în valoare de 70.000 de lei din partea municipalităţii ieşene.

 


Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au descoperit ascunse, în rezervorul unui autoturism, peste 4.500 de ţigarete, pe care un cetățean din R. Moldova încerca să le introducă ilegal în țară.

 


Publicat in Moldova
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit 3.000 de țigarete de provenienţă R. Moldova pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, fără să le declare la controlul de frontieră.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit într-unul din buzunarele rucsacului unui tânăr din Republica Moldova un permis de conducere fals, pe care acesta l-a procurat plătind suma de 200 de euro.

 


Publicat in Social
Trei cetățeni români (dintre care doi minori) și un cetățean sirian, membru de familie al acestora, au fost repatriați, vineri, din Siria prin Liban în urma demersurilor complexe susținute la nivelul Celulei de Criză a Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

 

Potrivit unui comunicat al MAE, repatrierea s-a realizat cu sprijinul Ambasadei României la Damasc, în cooperare cu Ambasada României la Beirut.

 


Publicat in Guvern
Ministerul german al Apărării a confirmat, vineri, că serviciul său secret (MAD) a deschis 391 de investigații pentru tot atâția soldați bănuiți de legături cu extrema-dreaptă, relatează Agerpres.

 


Publicat in Panorama
Dorina Isopescu, profesor la Facultatea de Construcții și Instalații din Iași și fost inspector-șef al Inspectoratului de Stat în Construcții la București, a prezentat în cadrul unei conferințe susținută la sediul PMP, o idee de reamenajare a intersecției Podu-Roș, pentru fluidizarea traficului.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4