fbpx
 
Colaj foto: Rețete și Vedete Colaj foto: Rețete și Vedete

Cântăreț de manele, rănit cu o macetă într-un club din Mamaia


Scandal de proporții într-un club din Mamaia. Un tânăr de 24 de ani, cântăreț de manele, a fost atacat de alți indivizi care participau la concertul unui alt artist și a fost rănit cu o macetă. Bărbatul lovit a primit îngrijiri medicale la Spitalul din Constanța și nu a vrut să depună plângere.

Conflict violent sâmbătă, într-un club din Mamaia. Mai mulți bărbați au iscat un scandal în mijlocul unui concert și au scos câteva macete și cuțite. În urma conflictului, tânărul de 24 de ani, Bogdan Mocanu, el însuși cântăreț de manele, a fost rănit. Atacat violent, doar o minune a făcut ca el să scape cu răni care nu i-au pus viața în pericol. Se pare că totul a pornit după ce tânărul s-a dus să salute, la o masă, o tânără însoțită de un alt bărbat, arată Știrile Pro TV.

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța: „Bărbatul în vârstă de 24 de ani se afla în incinta clubului respectiv, când în urma unui conflict spontan a fost agresat fizic de mai multe persoane necunoscute, iar una dintre aceste persoane l-ar fi rănit în zona brațului.”

Reprezentanții clubului din Mamaia spun că petrecerea a fost organizată de o altă firmă și că persoanele care au participat la concert nu au fost verificate cum trebuie. Astfel se explică prezența armelor albe în interiorul clubului.

Cristian Broscaru, managerul clubului din Mamaia: „Noi nu am asigurat decât mâncarea și băutura, am împărțit restaurantul în zonă de copii pe plajă și adulți în zona clubului. Undeva la ora trei a apărut un conflict pe o zona mai ferită în dreapta scenei. Agenții de pază au aplanat conflictul, i-a scos pe cei de la masă în afara clubului.”

După scandal, victima a fost adusă la Spitalul Județean de Urgență din Constanța. Aici a primit îngrijiri medicale. Pentru că nu a necesitat spitalizare, bărbatul a fost lăsat să plece acasă.

Tânărul de 24 de ani nu a formulat o plângere până la acest moment.

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța: „În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, portul și folosirea fără drept a unor arme albe, tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Cântărețul le-a transmis fanilor un mesaj pe rețelele sociale în care spune că se simte bine.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: