fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 28 Februarie 2017

Accident spectaculos petrecut cu puțin timp înainte de miezul nopții, în cartierul ieșean Bularga. Un Audi cu doi tineri a derapat, în apropiere de Moldomobila, și a intrat direct în roțile unui TIR.

 


Publicat in Social
Doi oameni au fost împuşcaţi, marţi, din greşeală, de un jandarm în timpul unui discurs al preşedintelui francez François Hollande, care participa la inaugurarea unei linii de cale ferată în vestul Frantei, potrivit BBC.com.

 


Publicat in Eveniment
Peste jumătate din celebrii porci înotători din Bahamas, cunoscuţi celor care se aflau în vacanţă în zonă şi deveniţi faimoşi datorită unei apariţii în emisiunea „The Bachelor”, au fost găsiţi morţi în condiţii misterioase.

 

Investigaţiile fac cercetări asupra morţii a aproximativ şapte porci în apropierea “Plajei Porcilor” din Big Major Cay, o insulă nelocuită la aproximativ 80 de mile nautice de Nassau.

 


Publicat in Naturism
Dosarul celui de-al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, nu evoluează deloc în direcţia sperată de politicianul care s-a remarcat prin cel mai dur discurs anti-DNA din ultima vreme. Judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a fost contrazis în declaraţiile date la DNA de fosta sa soţie, notarul Ioana Valmar, precum şi de fostul premier Victor Ponta.

 


Publicat in Justitie
Trupa U2 a fost dată în judecată pentru plagiat. Un compozitor britanic îi acuză pe aceștia i-au plagiat un cântec și cere cinci milioane de dolari despăgubiri, relatează Sky News.

 


Publicat in Vedete
Marti, 28 Februarie 2017 19:22

Nu e păcăleală: se ieftinesc țigările

Veste bună pentru fumători: se ieftinesc țigările, de la 1 aprilie 2017, conform unui ordin al ministrului de Finanțe.

 


Publicat in Fiscalitate
Un interlop din Arad, membru al clanului Împăratul, cunoscut în zonă, a chemat poliţia după ce familia i s-a plâns că luni noapte a tras cineva cu arma în direcţia casei sale.

 

Două gloanţe au spart geamurile, dar nu au nimerit pe nimeni. Poliţiştii au descoperit apoi alte urme de proiectile în zidurile vilei. Interlopul, aflat acum în Spania, bănuieşte că a vrut cineva să-l intimideze şi e dispus să facă mărturisiri la poliţie. Omul fusese eliberat recent din închisoare.


Publicat in Justitie
Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Agigea, a fost reținut de polițiștii constănțeni sub acuzația de agresiune sexuală.

 


Publicat in Justitie
Un agent de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea de la un denunţător suma de 2.500 de lei drept mită pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

Publicat in Moldova
Consiliul Superior al Magistraturii a respins cererea unei judecătoare ca Inspecția Judiciară să-l cerceteze pe procurorul general Augustin Lazăr pentru declarații făcute în legătură cu OUG 13.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4