fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 24 Septembrie 2017

Șapte românce au fost eliberate din sclavie de poliţia spaniolă. Tinerele erau obligate să se prostitueze pe străzile din Ibiza şi nu aveau voie să aibă legături cu persoane din afară organizaţiei mafiote.

 


Publicat in Panorama
CSMS Poli Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1, întâlnirea disputată duminică seara, pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara, în etapa a 12-a a Ligii 1.

 

Primul gol al întâlnirii a fost marcat în ultimul minut al primei reprize de gazde, prin Kizito, care a reluat frumos cu capul după un corner.

 


Publicat in CSMS Iasi
Angela Merkel obține un nou mandat de cancelar, dar nu și majoritate în Bundestag. CDU-CSU va avea nevoie de aliați în Parlament. Pe locul al doilea se află social-democrații, cu circa 20% din voturi. Surpriza vine de la Alianța pentru Germania (AfD), partid de extremă dreapta, care devine cea de-a treia formațiune politică a țării, cu aproximativ 13% din voturi, potrivit sondajelor. AfD intră în Parlament, unde ar putea obține chiar peste 80 de mandate.

 


Publicat in Panorama
Poate că ai citit până acum o serie de articole ce te învaţă cum să-ţi dai seama că eşti minţit, însă Pamela Meyer a reușit să scoată la suprafaţă aproape toate metodele într-o singură prezentare.

 

A observat cele mai des întâlnite comportamente pe care le au mincinoşii şi ne prezintă în discursul ei, cum să detectăm minciunile din punct de vedere ştiinţific.

 


Publicat in Familie
Un bărbat care a vrut să fugă de la locul incidentului, după ce a vandalizat vitrina unui magazin, a fost lovit de o maşină.

Publicat in Media
Ministrul Agriculturii face noi declarații care stârnesc râsul. Petre Daea a declarat de această dată că motivul pentru care oile merg cu capul în jos e că le este rușine de televiziuni.

Publicat in Guvern
Incident șocant petrecut în Chișinău. Două femei au fost filmate în timp ce își adresau injurii și se îmbrânceau într-un microbuz.

 


Publicat in Moldova
Trei militari din cadrul Misiunii ONU au fost ucişi, iar alţi cinci au fost răniţi după producerea unei explozii, duminică dimineaţă, la trecerea unui convoi, în Mali, informează site-ul agenţiei Reuters.

 


Publicat in Eveniment
Duminica, 24 Septembrie 2017 18:08

Atac sinucigaș asupra unui convoi NATO, la Kabul

Un atac sinucigaș a avut loc, duminică, la Kabul, asupra unui convoi danez aparținând forțelor militare NATO din Afganistan. Mai mulți civili au fost răniți, însă nu au fost victime în rândul forțelor internaționale, informează RT.

 


Publicat in Eveniment
Topul celor mai căutaţi infractori din Europa e dominat de români: primele patru poziţii sunt ale noastre. Iar pe locul întâi a urcat, rapid, Gregorian Bivolaru, abia ieşit dintr-o închisoare românească pentru bună purtare. E urmat de interlopi căutaţi pentru înşelăciuni de milioane de euro.

 

Gregorian Bivolaru este primul pe lista Europol. A fost eliberat din închisoare pentru că judecătorii au considerat că s-a reabilitat şi că nu mai reprezintă un pericol pentru societate, iar procurorii au fost de acord. La câteva zile, e căutătat de autorităţile finlandeze, care îl vor la închisoare. În Finlanda, a fost condamnat în lipsă pentru abuzuri sexuale.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3