fbpx
 
The Japan Times The Japan Times

Directorul unui liceu din Japonia a fost concediat după ce a fost prins în timp ce fura... o jumătate de ceașcă de cafea


Directorul unui liceu din Japonia a fost concediat după ce a fost prins în timp că fura o jumătate de ceașcă de cafea în plus față de cât plătise, într-un magazin cu autoservire, a informat presa locală, citată de Business Insider.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a spus că și-a turnat o ceașcă de cafea mare, care costa 1,25 dolari, în pauzele de prânz, deși a plătit pentru o ceașcă normal, de 0,75 de dolari, a precizat postul local Yomiuri TV.

În iunie, în timpul unei pauze de prânz, el și-a dat seama că personalul magazinului nu a observat când și-a pus o cafea mare deși plătise pentru una de dimensiuni normale, a scris presa, care a citat un raport al Consiliul de Educație al prefecturii Hyogo.

Directorul a afirmat că și-a turnat cafea mai multă decât plătise de șapte ori pe parcursul anului, până când a fost prins de un angajat al magazinului, care a sunat la poliția din orașul Takasago.

Directorul și-a cerut scuze elevilor și familiilor acestora într-o declarație adresată Consiliului de administrație, spunând că rolul său este să conducă prin exemplu și să încurajeze disciplina.

Procurorii au decis să nu îl pună sub acuzare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31