fbpx
 
Noiembrie 2023: Jurnalul de construcție la Silk District. Toate lucrările sunt în grafic, puteți achiziționa ultimele oferte disponibile

Noiembrie 2023: Jurnalul de construcție la Silk District. Toate lucrările sunt în grafic, puteți achiziționa ultimele oferte disponibile


Anul viitor Silk District va fi plin de viață. La Faza 1 a ansamblului s-a ajuns la retușurile finale și la vizitele viitorilor proprietari.
La Faza 2 se lucrează la structura de rezistență, se pun pereții din zidărie de cărămidă, se montează deja instalații și șape pentru spațiile comune. De asemenea, tâmplăria exterioară și termoizolația pentru fațade sunt montate în proporție de 90%.
În 2024 vă veți putea muta în casă nouă!

Amenajarea incintei, infrastructură rutieră, zone pietonale și spații verzi

Amenajarea spațiilor verzi și a trotuarelor dintre fazele rezidențiale 1 și 2 este aproape de final și s-a realizat gardul de separare dintre clădirile ce vor fi date în exploatare în perioada următoare și șantierul încă aflat în lucru pentru a doua fază de construcții rezidențiale.
S-au montat indicatoarele rutiere pentru calea principală de acces și se realizează împrejmuirea finală a amplasamentului pe latura de sud a primei faze.

Faza 1 Rezidențial

Pentru prima fază de clădiri rezidențiale s-au început retușurile finale și curățenia în apartamente. Peste 230 dintre viitorii proprietari au avut deja ocazia să-și vizioneze locuințele.
S-au realizat toate instalațiile și marcajele pentru parcare și s-au pus în funcțiune barierele pentru parcare și sistemul de interfonie pentru toate puctele de acces în clădiri.
Se fac probe pentru prepararea apei calde și a agentului termic pentru încălzire.
După obținerea Procestului verbal de recepție la terminarea lucrărilor a fost emis Certificatul de atestare a edificării construcției și s-a depus documentația pentru intabulare la Oficiul Județean de Cadastru.

Faza 2 Rezidențial

Structura de rezistență pentru Faza 2 Rezidențial este finalizată, la fel și pereții din zidărie de cărămidă, s-au realizat mare parte dintre pereții de compartimentare din interiorul apartamentelor și se pregătesc suprafețele-suport pentru finisaje. S-au realizat instalațiile interioare și șapele.
Este în curs de finalizare structura de rezistență pentru corpul central de parcare – s-a finalizat structura de beton armat și urmează să fie montat acoperișul cu structură metalică pentru ultimul nivel de parcare.
Tâmplăria exterioară este montată în proporție de peste 90%, la fel și termoizolația pentru fațade. S-a început finisarea fațadelor cu tencuială decorativă siliconică și placări cu fibrociment pentru zonele ventilate.
Termen estimat finalizare Faza 2 Rezidențial: prima parte a anului 2024.

Faza 1 Birouri Clasa A

Lucrările pentru Faza 1 de Birouri Clasa A se desfășoară în conformitate cu standardele de certificare  BREEAM Outstanding.
Fațada clădirii este finalizată, iar la interior se realizează amenajările pentru spațiile comune.
S-au montat elementele decorative pentru tavanul din lobby și corpurile de iluminat, s-au finisat pereții pentru circulații comune iar grupurile sanitare sunt deja echipate.
În curtea interioară sunt în curs de amenajare zonele plantate și zonele pietonale, iar spre Calea Chișinăului se realizează accesele rutiere către locurile de parcare pentru vizitatori și trotuarele.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31