fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 04 Aprilie 2017

Odată cu apropierea Paștelui, a început și isteria legată de pictura ouălor. Mai mult decât atât, au început să apară tot felul de cadouri de Paşte, care mai de care mai sofisticate. 

 


Publicat in Media
În ultimele decenii, stilurile de exerciţii prin care femeile se menţineau în formă (fitness) s-au schimbat radical. În bine sau în rău? O întrebare la care vă lăsăm să răspundeţi singuri.

 


Publicat in Familie
La fel ca şi producătorii auto, care promovează un consum de carburant foarte optimist pentru maşinile lor, brandurile IT afişează o autonomie mult mai mare pentru laptopuri. Potrivit unui nou studiu realizat de organizaţia de protecţie a consumatorilor Which?, autonomia este la jumătate din cea promovată de producători. 

 

Singura companie ale cărei laptopuri au depăşit în teste autonomia specificată a fost Apple, scrie Go4it.

 


Publicat in IT
Mare a fost uimirea unui cetăţean care, după ce şi-a pierdut portofelul plin de bani, s-a trezit că un om de omenie l-a adus la Poliţie cu bani cu tot în el. Mai mult, cel ce a găsit portofelul - un rom - nu a cerut vreo recompensă, ci doar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu.

 


Publicat in Social
În cursul acestei dimineți, primarul Mihai Chirica, însoțit de reprezentanți ai Ministerului Sănătății și membri - experți ai Băncii Europene de Investiții au făcut o vizită de lucru la amplasamentul din zona Moara de Vânt unde va fi construit viitorul Spital Regional de Urgență de la Iași.

 


Publicat in Administratie Locala
Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, Primăria municipiului Iaşi, prin Direcția de Asistență Comunitară, va acorda ajutoare sub formă de tichete sociale valorice persoanelor în vârstă cu pensii mai mici de 615 lei.

 

Carnetul cu tichete sociale va fi compus din 7 tichete cu valoarea de 10 lei fiecare şi va fi distribuit prin intermediul Direcţiei de Asistenţă Comunitară. Beneficiarii acestui ajutor sunt pensionarii cu pensii cumulate până la 615 lei inclusiv (pensionari de drept şi pensionari pe caz de boală), numărul acestora fiind estimat la 8.415 persoane.

 


Publicat in Administratie Locala
Scandal teribil în comuna Fântânele, din județul Iaşi, unde noul iubit al unei femei este cercetat pentru că a bătut crunt pe fiul acesteia şi pe fostul soţ. Primul a fost lovit cu securea, celălalt trebuie operat la cap.

 

Amândoi povestesc că, după 26 de ani de căsnicie, femeia şi-a găsit pe altcineva şi i-ar fi cerut noului partener să-i îndepărteze vechea familie, pentru a rămâne ei stăpâni peste două gospodării. Poliţia a început cercetările.

 


Publicat in Social
Consilierul județean PNL Timiș Adrian Pășcuță este acuzat de soție că ar fi bătut-o.

 


Publicat in Social
Tribunalul Arad a respins, marţi, cererea hackerului român Marcel Lazăr Lehel, cunoscut sub numele „Guccifer”, prin care acesta solicita contopirea pedepsei aplicate de instanţa americană cu pedeapsa aplicată de instanţa din România. Acesta trebuie să execute 11 ani şi 4 luni de închisoare.

 

Judecătoarea de caz a a respins, marţi, toate cererile formulate de arădeanul Marcel Lazăr Lehel, care a acţionat cu numele „Guccifer”, prin care acesta solicita ca perioada petrecută în închisoare în Statele Unite ale Americii (SUA), în 2016, să-i fie dedusă din pedeapsa pe care o are de executat, iar pedepsele aplicate în SUA şi România să fie contopite, magistratul respingând şi cererea de a-i recunoaşte în România pedeapsa aplicată de un magistrat din Alexandria, Virgina, Statele Unite ale Americii, scrie Mediafax.

 


Publicat in Justitie
Două morţi bizare, ale unor tineri care participau la concursuri de mâncat rapid, atrag atenţia publicului în privinţa gesturilor stupide făcute pentru o gogoaşă gratuită, pentru o insignă sau pentru o masă. Oficialii din SUA iau în calcul interzicere acestor concursuri dacă o echipă medicală nu este prezentă.

 


Publicat in Media
Pagina 1 din 4