fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 07 Aprilie 2017

Nikolai, un bărbat de 38 de ani Rusia, a venit într-o bună zi de la muncă şi a crezut că-i cade cerul în cap: şi-a prins soţia în pat cu un tinerel.

 


Publicat in Media
Extremiștii Szocs Zoltan și Beke Istvan, lideri ai grupării „Mișcarea de Tineret 64 de Comitate” din Transilvania, au fost condamnați astăzi de Curtea de Apel București la 10 luni și 8 zile, respectiv 11 luni și 6 zile închisoare cu executare. Cei doi sunt acuzați că intenționau să detoneze un dispozitiv exploziv improvizat la manifestările de 1 Decembrie 2015 de la Târgu Secuiesc. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

 


Publicat in Justitie
Vineri, 07 Aprilie 2017 20:43

VIRAL. Cel mai tare fan al lui Elvis

Un papagal care este încântat de muzica lui Elvis Presley nu rămâne locului şi dansează, etalându-şi, totodată, penele.

 


Publicat in Media
„Novacul afumat din Ţara Bârsei" va fi adăugat în lista celor 1.390 de produse europene deja protejate.

 

Comisia Europeană a aprobat joi, 6 aprilie, adăugarea „Novacului afumat din Ţara Bârsei“ în registrul produselor alimentare de calitate certificate ca indicaţie geografică protejată (IGP).

 


Publicat in Culinar
Într-un videoclip postat pe YouTube, Serviciul Român de Informații aniversează 27 de ani de „parteneriat în serviciul cetățenilor”. În clip este dezvăluit și modul de operare al SRI.

 


Publicat in Media
Duminica Floriilor este precedată de Sâmbăta lui Lazăr. În această zi, Iisus Hrisos îşi arată din nou minunile, înviindu-l pe Lazăr, la patru zile de la moarte.

 

Învierea lui Lazăr este simbolul învierii viitoare a neamului omenesc. După această minune, mulţimile strânse la porţile cetăţii l-au întâmpinat cu flori şi l-au aclamat pe Mântuitor, la intrarea în Ierusalim.

 


Publicat in Familie
Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi peste opt au fost rănite după ce un camion a intrat în mulţime, într-una din cele mai aglomerate artere comerciale din Stockholm.

 


Publicat in Panorama
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au descoperit ascunse în autoturismul unui cetăţean român, 2.000 ţigarete de contrabandă în valoare totală de 928 lei.   

 

În data de 06 martie a.c., în jurul orei 19.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în municipiul Dorohoi, au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism Audi A 4, înmatriculat în România, condus de o persoană de sex masculin.

 


Publicat in Moldova
Tribunalul Vaslui a decis eliberarea condiţionată a lui Lucian Fenechiu, fratele fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Transformatorul. Lucian Fenechiu a executat 3 ani de închisoare. Decizia este definitivă.

 


Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat trei tineri care au încercat să introducă ilegal în România ţigarete de contrabandă, pe care ulterior trebuiau să le ascundă în curtea unui imobil părăsit. Doi dintre tinerii implicaţi în activitatea infracţională au mai fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră, la începutul lunii martie 2016, în timp ce transportau pe biciclete două genţi voluminoase ce conţineau 19.460 ţigarete de contrabandă.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4