fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Martie 2024

Bărbatul de 34 de ani din Galați care, în urmă cu două săptămâni, și-a înjunghiat ambii părinți și a atacat cu un cuțit un polițist, nu avea discernământ. Așa că nu va răspunde penal.

Publicat in Justitie
Tânărul de 26 de ani din Târgu Jiu, dat dispărut de familia care nu mai reuşea să îl contacteze, a fost găsit mort, vineri.

Publicat in Social
Un bărbat, cetăţean moldovean, a fost reţinut, joi, după ce a fost prins în flagrant încercând să dea mită unui agent de poliţie rutieră 200 de lei, informează un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Publicat in Justitie
Brian Filimon, primarul comunei Măureni din judeţul Caraş-Severin, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit 100.000 lei pentru a determina funcţionari din subordine să favorizeze o firmă ce avea contracte cu primăria.

Publicat in Justitie
Nicu-Gabriel Simionescu, la data faptei consilier cu atribuţii de control în cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat că ar fi luat mită să nu sancţioneze o firmă pentru necurăţarea suprafeţelor de teren de pe care exploatase masa lemnoasă.

Publicat in Justitie
Doi bărbaţi, de 22 şi 28 de ani, au intrat la o oră de curs la o unitate de învăţământ din Târgovişte, au asistat la oră iar poliţiştii i-au amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

Publicat in Educatie
Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) atrage atenţia că "sistemul Schengen" despre care cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat că "nu funcţionează, prin urmare nu poate fi extins", funcţionează de fapt doar pentru ţările prietene, dintre care România este exclusă, a anunţat vineri organizaţia.

Publicat in Guvern
Cu ocazia zilei internaționale a femeii, 2500 de spectatori s-au bucurat în cele trei reprezentații de vocile celor 3 Tenori ieșeni: Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu și Florin Guzgă alături de invitatele speciale: Monica Anghel, Paula Seling și Andra Botez.

Publicat in Social
Un ieșean de 69 de ani a dispărut de acasă, iar polițiștii vă cer ajutorul pentru găsirea lui.

Publicat in Social
Un bărbat din Iași s-a trezit cu un excavator și o echipă de muncitori care au început să sape și să construiască un drum în curtea sa. Omul a sunat la 112, dar poliția a refuzat să intervină, spunându-i să se înțeleagă cu primarul.  

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3