fbpx
 
Taximetrist din Pașcani înjunghiat de un client adolescent

Taximetrist din Pașcani înjunghiat de un client adolescent


Un taximetrist de 22 de ani din județul Iași era cât pe ce moară, după ce fost înjunghiat de un adolescent de 15 ani și abandonat în câmp. Băiatul îl solicitase pentru o comandă și l-a atacat pe șofer în timpul cursei.

A furat apoi mașina și toți banii pe care i-a găsit înăuntru. Șansa taximetristului a fost că un alt bărbat, aflat în zonă, l-a zărit și a sunat la 112, după ajutor. Suspectul este cercetat pentru tentativă de omor și tâlhărie, arată Știrile PRO TV.

Tânărul taximetrist lucrează în Pașcani. Pe seară, a preluat o comandă făcută în dispecer din satul Ciohorăni, la 20 de kilometri distanță. Ajuns acolo, clientul, un băiat de 15 ani, i-a spus să-l ducă spre oraș, cu o scurtă oprire în câmp, de unde ar fi urmat să ia pe altcineva. Băiatul s-a așezat pe banchetă, în spatele șoferului. După ce au mers 1 kilometru și au ajuns în câmp, taximetristul a fost atacat.

Șocul a fost atât de puternic, încât tânărul șofer a sărit din mașină, în mers. Adolescentul a urcat la volan, a furat mașina și încasările din ziua respectivă, apoi a abandonat autoturismul într-o benzinărie.

Taximetristul a ajuns la spital.

Gheorghe Carp, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Pașcani: „Plaga a interesat țesutul cutanat și subcutanat și mușchiul sterno-masterocleidian fiind o plagă de 12 cm. Este stabil hemodinamic și respirator, în afara oricărui pericol”.

Adolescentul a fost prins câteva ore mai târziu, ascuns în curtea unor rude. Procurorii au deschis un dosar penal de tentativă de omor și tâlhărie. Suspectul a fost dus la psihiatrie.

Dacă adolescentul va fi găsit vinovat, își va ispăși pedeapsa într-un centru de detenție pentru minori.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31