fbpx
 
Imaginea zilei: #REZIST! Dragnea nu a scăpat de protestatari nici la instanța supremă Foto: Agerpres

Imaginea zilei: #REZIST! Dragnea nu a scăpat de protestatari nici la instanța supremă


O femeie a adus, marţi, un cartonaş cu mesajul „#Rezist" în spatele lui Liviu Dragnea, în timp ce liderul PSD dădea declaraţii presei la ieşirea de la instanţa supremă, unde s-a judecat un nou termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea fictivă a două membre PSD la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

 

Acesta nu a fost singurul protest faţă de Liviu Dragnea la instanţa supremă. O altă femeie, care i-a cerut demisia liderului PSD din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a avut un schimb de replici cu acesta. Preşedintele PSD i-a spus femeii „nu mi-ai spus din ce funcţie", apoi „cred că dumneavoastră doriţi demisia mea din viaţă". „Îmi doresc o partidă de pescuit cu dumneavoastră", a replicat femeia.

 

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, în iulie anul trecut în acest dosar.

 

Procurorii îl acuză pe şeful PSD de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, fapte săvârşite în perioada în care acesta ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, iar pe Bombonica Prodana, fosta sa soţie, de abuz în serviciu.

 

Procurorii îl acuză pe Liviu Dragnea că ar fi intervenit pentru menținerea în funcţii a unor persoane în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, persoane care, în realitate, prestau servicii la sediul PSD Teleorman. Bombonica Prodana ocupa, la acea vreme, funcţiile de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

 

(Sursa: Hotnews.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31